Beyin ölümü gerçekleşti

Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki bir eğlence merkezinde çıkan kavgada vücuduna kurşun isabet eden Ufuk Gülmez'in beyin ölümü gerçekleşti.

Bölgede Gündem 29.10.2012 16:36:00 0
Beyin ölümü gerçekleşti

 TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, gece yarısı, Keşan-Malkara yolu üzerinde bulunan Birlik Sanayi Sitesi'ndeki bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ufuk Gülmez (22) ve 3 arkadaşı, gittikleri eğlence yerinde daha önceden kavga ettikleri Ali Erkenci ve kardeşi Serkan Erkenci ile karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Ali Erkenci belinden çıkardığı tabancayla Ufuk Gülmez'i vurdu. Yaralı halde eğlence yerinden dışarı çıkan Gülmez'i arkadaşları otomobille hastaneye götürmek isterken, Ali Erkenci otomobilin arkasından ateş etti.

 

ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Otomobille Keşan'daki özel bir hastaneye kaldırılan Ufuk Gülmez, daha sonra ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastane’de tedavisi devam eden Gülmez’in beyin ölümü gerçekleşti. Ali Erkenci olayın ardından kaçarken, polis ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ufuk Gülmez'in, 2007 yılında 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan cezaevinde tutulduğu ve yaklaşık 3 ay önce Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak hapisten çıktığı öğrenildi.

 

Haber / Gökhan TEKER 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10