Belen, sanayi sitesini inceledi

Çerkezköy’de yaşanan sel felaketinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ilçeye gelerek sulardan zarar gören Küçük Sanayi Sitesi’nde partililer ile birlikte incelemelerde bulu

Çerkezköy 29.10.2012 16:42:00 0
Belen, sanayi sitesini inceledi

 Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP İl Başkanı Enes Kaplan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol ve ilçe yönetim kurulu üyeleri sel felaketinin yaşandığı Çerkezköy’de Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

 

“VERGİ ÖDÜYORSUNUZ”

Ziyarette partililer ile birlikte Küçük Sanayi Bölgesinde zarar gören esnafa geçmiş olsun dileğinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen “Sizler devletimize zararlarınızı yazdırın. Vergi ödediğiniz devlet zararınızı karşılamak zorundadır. Buraya gelen ekipler selden zarar gören yerlerin tespitini kaba yapıyorlar. Sizler ise kalem kalem yaparak yetkililere bildiriniz” dedi.
 

“DEVLETTEN İSTEYECEKSİNİZ”

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki zararın çok büyük olduğunu ifade eden Belen “Sizlerin Küçük Sanayi Sitesi yönetimi olarak sesinizi yüksek makamlara duyurmanız lazım. Biz milletvekilleri olarak sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Bizim insanımız bu gibi durumlarda devletten yardım istememekle birlikte psikolojik olarak ‘devletimiz verir’ anlayışındadır. Zararınız varsa bu devletten her zaman isteyeceksiniz. Bu sel felaketinde ilçe olarak can kaybının yaşanmaması ise sevindiricidir” diye konuştu.
 

SARAY’A GİTTİ

Küçük Sanayi Sitesi’nde yaklaşık bir saat esnafın sıkıntılarını dinleyen MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP İl Başkanı Enes Kaplan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte selde büyük zarar gören Uzunhacı köyü ve Saray’a giderek orada da incelemelerde bulundu. 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10