Polisevi ve trafik büroda inceleme yaptı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, dün akşam saatlerinde, bir süre önce annesini kaybeden Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’a taziye ziyaretinde bulunurken, selde zarar gören Polisevi’nde ve Trafik Tes

Tekirdağ 1.11.2012 21:48:00 0
Polisevi ve trafik büroda inceleme yaptı

 BAYHAN’A TAZİYE ZİYARETİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ile birlikte Hükümet Konağına geçen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, bir süre önce annesini kaybeden Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’a başsağlığı diledi.

 

POLİSEVİ VE TRAFİK ŞUBEDE İNCELEME

Hükümet Konağından ayrılan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz selde zarar gören Çerkezköy Polisevi ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğini gezerek İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’tan bilgiler aldı. 2001 yılında da bu gibi olayın Çerkezköy’de meydana geldiğini söyleyen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz “Aldığımız bilgilere göre kamu kurumları dere yataklarına yakın olduğu için yaşanan selde zarar görmüştür. Belediye ekipleri bundan sonra yaşanabilecek sorunlara karşı şimdiden önlemlerini almalıdır. Selde zarar gören bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

“HASAR TESPİTİ YAPIYORUZ”

Polisevinde ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde ekiplerle beraber hasar tespit çalışmaları yaptıklarını söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak da “Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nde hasar tespitlerimizi tamamladık. Gerekli dosyaları amirliğin üst katında bulunan bir daireye yerleştirdik. Yakın bir süre içinde Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ni Kapaklı’ya taşıyacağız. Kapaklı Belediyesi büro malzemesi yardımda bulunacak. Polisevinde ise durum çok kötü. Zemin katta bulunan işyerleri ve bodrum kattaki spor salonu, hamam, yemekhane kullanılmaz hale gelmiştir” diye konuştu.

Polisevi ile Trafik tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz daha sonra Çerkezköy’den ayrıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10