MS Pinky Çerkezköy’de açıldı

İstanbul’daki moda havasını Çerkezköy’e taşımak istediğini belirten Melis Tuncer, MS Pinky adlı mağazasında kendi tasarımlarının da yer aldığı ürünleri Çerkezköylülerin beğenis

Çerkezköy 5.11.2012 19:09:00 0
MS Pinky Çerkezköy’de açıldı

 Çerkezköy Haber - MS Pinky mağazası, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde önceki gün saat 15.00’da yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.

 

HİZMETE BAŞLADI 

MS Pinky Mağazası önceki gün yapılan açılış ile Atatürk Caddesi Mehtap Sokak No 4’te hizmet vermeye başladı. Ünlü modacılarla birlikte çalıştıklarını belirten MS Pinky Mağazası sahibi Melis Tuncer, “Mağazamızdaki birçok ayakkabı İvana Sert, Çağla Şikel gibi isimler tarafından Özlem Kaya’nın defilelerinde sergilendi. Mağazamız aynı zamanda ‘Bugün Ne Giysem’ adlı moda programının da resmi sponsorlarındandır” dedi.

 

BAYAN PEMBE

Mağazanın isminin başındaki MS harflerinin bayanı temsil ettiğini söyleyen Melis Tuncer, “Pinky de pembe anlamına geliyor. Yani ‘Bayan Pembe’. Mağazamız için ürün alırken her zaman kendi zevkime göre ürünler alırım. Bu konuda kendime güveniyor ve zevk sahibi olduğuma inanıyorum” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’DE BİZİM GİBİSİ YOK

Sattığı ürünlerin ‘iddialı’ olarak nitelendirildiğini belirten Tuncer, “Mağazamızda ayakkabı, takı, çanta ve giysi gibi ürünleri halkın beğenisine sunuyoruz. Çerkezköy’de bizim kadar iddialı ürünler satan bir dükkan daha yok. Ben mağazamda kendim giymeyeceğim ya da takmayacağım bir ürünü asla satmam” ifadelerini kullandı.

 

MARKALAŞMAK İSTİYORUM

Ayakkabıları İstanbul’daki bir arkadaşı ile birlikte tasarladıklarını söyleyen Melis Tuncer, “2000 yılından beri Çerkezköy’de yaşıyorum. Amacım İstanbul modasını Çerkezköy’e taşımaktır. İstanbul’da küçük şirin butikler var. Çerkezköy’de de bu havayı yakalamak, markalaşmak ve mağazamı daha da büyütmek istiyorum” şeklinde konuştu. Tuncer açılış kurdelesini eşi Güneş Tuncer ile birlikte kesti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10