Anlatılmaz, yaşamak gerekir

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 16 günlük yokluğunun ardından dünkü ilk mesai gününde ziyaretçi akınına uğradı. Tarif edilemez duygular içerisinde olduğunu belirten Ertem, “Cenabı Alla

Çerkezköy 5.11.2012 19:09:00 0
Anlatılmaz, yaşamak gerekir

 Çerkezköy Haber - Hac ibadetini yerine getiren ve 3 Kasım Cumartesi sabahı saat 03.00 sıralarında ülkeye dönen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün itibari ile görevinin başına geçti.

 

BAŞKANLIK MAKAMINA ZİYARET AKINI

16 Ekim Salı günü saat 16.00’da Çerkezköy Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda personeli ile helalleşen, bir gün sonra da Belediye Binası yanındaki parkta vatandaşlarla vedalaşan ve eşi ile birlikte dualarla Hac yolculuğuna uğurlanan Ali Ertem, dün itibari ile görevini yeniden devraldı. Başkanlık makamı, hac yolculuğundan dönen Başkan Ertem’e ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sunmak isteyen personel, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların akınına uğradı.

 

ZEMZEM SUYU İKRAM ETTİ

Ziyaretlerden dolayı mutlu olduğu gözlenen Belediye Başkanı Ali Ertem, misafirlerine kutsal topraklardan getirdiği zemzem suyundan ve hac hurmalarından ikram etti. Hac ibadetinin anlatılabilecek bir duygu olmadığını söyleyen Ertem, “Bu duyguyu yaşamak gerekir. Allah’tan tek dileğim, tüm vatandaşlarımıza da bana nasip ettiği Hac ibadetini yerine getirme imkanını sunmasıdır” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ      

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10