İlk duruşmaya çıktılar

Tekirdağ Limanı'nda bir aracın denize düşmesi sonucu otomobilde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili 5 sanığın yargılanmasına başlandı.

Tekirdağ 7.11.2012 18:16:00 0
İlk duruşmaya çıktılar

 YARGILANMALARINA BAŞLANDI

Dün Tekirdağ 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Tekirdağ Liman Başkan Vekili R.K, Tekirdağ Liman İşletmeleri Müdürü A.M, Tekirdağ Liman İşletmeleri Müdür Yardımcısı R.Ç, Geminin 2. Kaptanı E.Ç. ve 3. Kaptan R.P. ile kazada yaşamını yitiren Ahmet ve Zeynep Gülhan'ın oğlu Mustafa Gülhan ile taraf avukatları katılırken, duruşmada Mustafa Gülhan, sanıklardan şikayetçi olduğunu ifade etti.

 

15 YIL HAPİS İSTENİYOR

Mahkeme heyeti, sanıklardan R.K'nın Tekirdağ Liman Başkanvekili olduğunu belirterek, sanığın görev ve konumu itibariyle Tekirdağ Valiliği'nden sanık hakkında soruşturma izni verilip verilmemesine ilişkin yazılı başvuruda bulunulmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Muammer Özcan tarafından hazırlanan iddianamede, sanıkların "taksirle ölüme neden olma" suçundan 2 ile 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10