Gazilerden AK Parti’ye teşekkür ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki dernek üyesi gaziler, Kıbrıs gezisi dönüşü AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’Ä

Çerkezköy 7.11.2012 19:58:00 0
Gazilerden AK Parti’ye teşekkür ziyareti

 SİZLERİN SAYESİNDE

Dün saat 14.00’da Demirbağ’ı ziyaret eden başkan ve dernek üyeleri, gezinin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı İlçe Başkanı Alaeddin Demirbağ’a teşekkür etti. Türkiye Muharip ve Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan “Sizlerin sayesinde askerlik yapmış olduğumuz yerleri görme imkânına sahip olduk. 38 yıl önce savaşmak için gitmiş olduğumuz toprakları, gezip görmek amacıyla ziyaret etme imkânını bizlere sağladığınız için sizlere derneğimiz üyeleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

KUTSAL TOPRAKLARDAN ARADI

Başkan Yarlıgan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in kendilerini Kutsal topraklardan dahi arayıp hal hatır sorduğunu ifade ederek “Belediye Başkanı Hac görevini ifa etmekteyken dahi bizleri arayıp sorma inceliğini göstermiştir. İlçe başkanımız da bu gezinin bir benzerini bizleri Çanakkale’ye göndermekle gerçekleştirmişti.  Her iki başkanımız olduğu müddetçe, bizlerin de bu tür gezileri yapabileceğine inanıyorum” diye konuştu.

 

HEDİYELER SUNDU

Alaettin Demirbağ ile Kıbrıs hatıralarını da paylaşan dernek Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Başkan Demirbağ’a Kıbrıs hatırası olarak maket bir güğüm ve dernek flaması hediye etti.

 

MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da, Gaziler Derneği Başkanı ve dernek üyelerinin ziyaretinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek “Yıllar önce zor şartlarda bulunduğunuz yerleri,  gezip, görmekten duymuş olduğunuz hazzı anlıyorum. Sivil toplum örgütlerinin varlığı sonucunda, bu gibi faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Derneğiniz, ticari ya da başka bir menfaat temini için kurulmuş bir dernek değildir. Yıllar önce vatan müdafaasında yer almış kişiler olarak sizleri imkânlarımız dâhilinde gönderebileceğimiz her yere göndermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

Haber/ Asim YAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10