Gaziler, Kıbrıs anılarını anlattı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki dernek üyesi gaziler, Kıbrıs gezisi dönüşü dün Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 8.11.2012 19:35:00 0
Gaziler, Kıbrıs anılarını anlattı

 KAPAKLI ŞEHİDİMİZİ DE ZİYARET ETTİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına bu uğurda şehit olmayı göze alan, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimiz, milletimizin gönlünde sonsuza kadar özel bir yere sahiptirler. Bizlere bu güzel ülkeyi bırakan ve bu topraklar üzerinde sonsuza kadar bağımsız yaşamamız için canlarını ortaya koyan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.

 

BAŞKAN YARDIMCILARINI DA ZİYARET ETTİLER

Kıbrıs’ta Kapaklı’nın Kıbrıs şehidi olan Vahit İnce’nin de mezarını ziyaret ettiklerini söyleyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Vahit İnce şehitlikte Tekirdağ'ın plakası olan 59 numaralı mezarda yatıyor” dedi. Gaziler ziyaret sonrası başkan İrfan Mandalı'ya Türkiye Muharip Gaziler Derneği flamasını hediye etti. Hasan Hüseyin Yarelıgan ve beraberindekiler, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Adem Sekmen ve Mustafa Serat'ı  da ziyaret etti.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10