Kapaklı’da engeller kalkıyor

Kapaklı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Müjde Sokak ve Kardelen Sokak’ta ikamet eden engelli iki vatandaşa akülü ve manuel tekerlekli sandalye hediye etti.

Çerkezköy 9.11.2012 19:06:00 0
Kapaklı’da engeller kalkıyor

 KENDİMİZİ GÖREVLİ HİSSEDİYORUZ

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, engellilerin evlerine hapis olmadan, toplumla iç içe yaşamaları konusunda onları cesaretlendirecek, özendirecek ve yaşama bağlayacak birçok aktivite ve sosyal etkinliğin düzenlenmesinde kendilerini görevli hissettiklerini belirterek “Amacımız sadece sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine teslimini sağlamak değil, birlikteliğin ve dayanışmanın herkes tarafından görülmesidir. Ebetteki yaptığımız yardımlar engelli yurttaşlarımızın engelini ortadan kaldırmayacaktır fakat onların durumunu anlayabilmek, yakınlarının duygularını hissedebilmek ve hepimizin aslında potansiyel birer engelli adayı olduğumuzu anlayabilmek açısından önemlidir” dedi.
 

DEVA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını ifade eden Başkan Mandalı, “Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Bu akülü ve manuel tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10