Kurumsal performans masaya yatırılacak

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından 13 Kasım’da gerçekleştirilecek olan “Kasım Ayı Salı Buluşması”nda kurumsal performans masaya yatırılacak.

Çorlu 11.11.2012 21:53:00 0
Kurumsal performans masaya yatırılacak

 SALI BULUŞMASI

Toplantıda, eğitmen Başak Tecer “Kurumsal Performansı Arttırmanın Reçetesi” konulu sunum gerçekleştirecek. Başak Tecer’in sunumunun ardından Çorlu Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Remzi Altındağ ise “SGK E- Ödeme Sistemde Yaşanan Sorunlar ve Teknik Çözümler” konulu anlatımıyla üye ve gönüllüleri bilgilendirecek.
 

 TOPLANTI VE SEMİNERLER DEVAM EDECEK

PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, “Salı buluşmalarımız ve eğitimlerimiz bizler var oldukça sürekli gerçekleşecek” dedi. Özber Çetin, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 6356 Sayılı Yeni Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu ve 6331 Sayılı Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunları ile ilgili kanunların çıkış tarihi öncesinden eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına başladıklarını ve en kısa zamanda bu konular çerçevesinde bakanlık ve yetkili kurumların görevlileri ile bilinçlendirici toplantı ve seminerler gerçekleştireceklerini ifade etti.
 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10