Önsel ve İçel ailelerinin mutlu günü

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Eski Başkanlarından Eser Önser’in kızı Gizem Önsel hayatını Erdal İçel ile birleştirdi. Çerkezköy Golden Palas Otel’de düzenlenen görkemli düğün tÃ?

Çerkezköy 13.11.2012 21:34:00 0
Önsel ve İçel ailelerinin mutlu günü

 Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Eski Başkanlarından Eser Önsel, en mutlu günlerinden birini önceki gün yaşadı.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Eser Önsel’in kızı Gizem Önsel, hayatını Semra-Şuayip İçel çiftinin oğlu Erdal İçel ile birleştirdi. Önceki akşam Çerkezköy Golden Plus Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva ve Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Kozuva, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, partililer, mahalle ve köy muhtarları ile Önsel ve İçel ailesinin çok sayıda eş, dost ve akrabasının da aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 
 

BEŞ YILDIZLI OTEL’DEN ÇİFTE AY YILDIZLI HEDİYE

Düğün pastasının kesilmesinin ardından ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, Golden Palas Otel yönetimi tarafından çifte bir hediye paketi takdim edildi. Paketi açan çift, hediye paketinden çıkan ay yıldızlı bayrağı açınca solonda alkış tufanı koptu. Birlikte yeni bir hayata adım atan genç çift için gerçekleştirilen takı töreninin ardından düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğün törenine katılan davetlileri, eşi Nurşen Önsel ve dünürleri Semra-Şuayip İçel çifti ile birlikte kapıda karşılayan Eser Önsel’in heyecanı gözlerden kaçmazken, gece boyunca da bir taraftan konukları ile ilgilenen Önsel ve İçel aileleri çocuklarının mutluluğunun sevincini dostları ile birlikte yaşadılar.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10