Tekirdağ’ın kurtuluşu törenle kutlandı

Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü kutlamaları kapsamında Valilik önünde 'Çelenk Sunma Töreni' ve devamında “Kutlama Programı” düzenlendi.

Tekirdağ 13.11.2012 21:36:00 0
Tekirdağ’ın kurtuluşu törenle kutlandı
ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI
Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ile siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunması ve akabinde saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kutlama programına geçildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün göndermiş olduğu Kutlama Mesajının okunmasının ardından program Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın konuşması ile devam etti.
 

HALK OYUNU GÖSTERİSİ SUNULDU

Öğrenciler tarafından 13 Kasım Kurtuluş Günü ile ilgili şiirleri okumaları ve Namık Kemal Üniversitesi Gümüş Ayaklar Halk Dansları Topluluğu tarafından sunulan Halk Oyunları Gösterisinin ardından program sona erdi. Törene; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Belediye Başkanı Op. Dr. Âdem Dalgıç, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İhsan Sosyal ve il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10