Sabıka kaydı çilesi sona erdi

Sabıka kaydı almak için Saray ya da Çorlu’ya gitmek zorunda kalan vatandaşların çilesi sona erdi. Bayram öncesi yaşanan sel felaketinde Hükümet Konağı’nın giriş katının sular altında kalmasÄ?

Çerkezköy 14.11.2012 21:06:00 0
Sabıka kaydı çilesi sona erdi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Hükümet Konağı’nda sabıka kaydı belgesi yeniden verilmeye başlandı. Daha önce sabıka kaydı alabilmek için Saray ve Çorlu’ya gitmek zorunda kalan Çerkezköylüler artık beş dakika içersinde sabıka kaydını alabilecekler.

 
ÇİLE SONA ERDİ
Çerkezköy’de yaşanan sel nedeniyle büyük hasar gören Hükümet Konağı’nın eski haline tekrar döndürülmesi için hummalı bir çalışma sürdürülürken, 2 haftadır sabıka kaydı belgesi almak için Saray ya da Çorlu’ya gitmek zorunda kalan vatandaşların çilesi de sona erdi. Yetkililer, Hükümet Konağı’nın girişinde bulunan odada sabıka kaydının yeniden verilmeye başlandığını ifade etti.
 

VATANDAŞ MUTLU

Adli Sicil Büro’nun yeniden hizmete başlamasından mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar da “Yaşanan sel nedeniyle Adliye ve Adli Sicil Bürosu başta olmak üzere Hükümet Konağının alt katında bulunan birimlerin hepsi zarar görmüştü. İki haftadır vatandaşlar olarak Adli Sicil Kaydı almak için Saray ve Çorlu’ya yönlendiriliyorduk. Bu da bize her gidişimizde 20 TL’ye mal oluyordu” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10