Bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı

Çerkezköy'de dün öğlen saatlerinde meydana gelen kavgada bir kişi bıçaklandı. Kavgada vücuduna aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan 19 yaşındaki Tolga Bastaban, Çerkezköy Devlet Hastanesi

Çerkezköy 15.11.2012 21:35:00 0
Bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı

 Çerkezköy Haber - Öztrak Caddesi Sağdıçlar Cafe Fast Food önünde dün öğlen saatlerinde meydana gelen kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralandı. 

 

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: Üç gün önce kavga ettikleri öğrenilen Tolga Bastaban, 3 gün önce kavga ettiği Murat B. ve Nurullah S. ile dün saat 14.00 sıralarında Öztrak Caddesi Cafe Fast Food önünde karşılaştı. Aralarında daha önceden kavga olan iki taraf arasında yeniden tartışma çıkınca, iddiaya göre, Tolga Bastaban’ın bıçak çıkarması üzerine, elinden bıçağı alan Murat B., Bastaban’ı göğsünden bıçakladı. Olayın ardından kanlar içinde yere yığılan Tolga Bastaban, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nurullah S. ve Murat B. ise olayın ardından kayıplara karıştı.
 

ÇORLU’YA SEVK EDİLDİ

Kavgada ağır yaralanan Tolga Bastaban, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Çorlu Özel Reyap Hastanesi’ne sevk edildi.
 

OLAYDAN İKİ SAAT SONRA YAKALANDI

Olayın ardından geniş çaplı operasyon başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bıcaklamanın failleri olduğu iddia edilen Nurullah S. ve Murat B.’yi yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlu Geçit Emlak Konutları arkasındaki dere mevkiinde kıskıvrak yakaladı. Olaya karıştıkları iddiası ile gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Çerkezköy polisi olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10