Hayrabolu’da müziğin ritmi

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Hayrabolu Gazi İlköğretim Okulu’na tam donanımlı bir müzik sınıfı kuruldu.

Hayrabolu 16.11.2012 17:58:00 0
Hayrabolu’da müziğin ritmi
TAM DONANIMLI MÜZİK SINIFI
Tam donanımlı müzik sınıfında elektronik piyano, ses sistemi, projeksiyon aleti ve perdesi, müzik aletleri, nota sehpaları, yazı tahtası, koltuk ve sıraları gibi bir çok donanım bulunuyor. Müzik sınıfının açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, ilçede müzik konusunda yetenekli çocukların bulunduğunu belirterek “Bu çocuklarımızı Güzel Sanatlar Lisesi ve konservatuara yönlendiremiyorduk. Trakya Kalkınma Ajansı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak yaptığı 55 bin TL tutarında proje ile tam donanımlı müzik sınıfı kuruldu. Müzik sınıfında öğrenciler yapacakları çalışmalar ile Tekirdağ genelinde gösteri ve şov yapacak hale gelecek” dedi.
 

AMACIMIZ GÜZEL SANATLAR LİSESİNE ÖĞRENCİ KAZANDIRMAK

Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Özbek de Trakya Kalkınma Ajansı’na başvurdukları projenin kabul edildiğini ifade ederek “Amacımız okulumuzdan güzel sanatlar lisesine öğrenci kazandırmak. Okulumuza bu güzel sınıfı kazandıran Trakya Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

RİTİM GÖSTERİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Açılışın ardından müzik sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu ritim gösterisi beğeniyle izlendi. Açılış törenine Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Garnizon Komutanı M. Şevki Ünlü, Belediye Başkanı Hasan İrtem, İlçe Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
 

Haber / Ahmet KILAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10