Kaymakam Doğan’dan Şoförler Odası’na iade-i ziyaret

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, iade-i ziyaretler kapsamında Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş’ı makamında ziyaret etti.

Çorlu 19.11.2012 16:30:00 0
Kaymakam Doğan’dan Şoförler Odası’na iade-i ziyaret
EN ESKİ ODALARDAN BİRİYİZ
Başkan Abdullah Baş ve SS. 163 Nolu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Sedat Musaybeyli tarafından kapıda karşılanan Kaymakam Hulusi Doğan, oda hakkında bilgiler aldı. En eski odalardan birisi olduklarını ve Çorlu’daki şoförlerin birçoğunun da kendilerine üye olduğunu belirten Abdullah Baş, kendisinin de üçüncü kez başkanlık yaptığını ifade ederek “Ziyaretinizden dolayı şahsım ve tüm şoför esnafı adına teşekkür ediyorum. Odamız en eski odalardan biridir. Yaklaşık olarak binin üzerinde üyemizi bulunmaktadır” dedi. SS. 163. Nolu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Sedat Musabeyli de Kaymakam Hulusi Doğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek kendisine öğrenci servisleri ile ilgili bilgiler verdi.
 

ODALARI DA TANIYORUM

İade-i ziyaretlerine devam ettiğini belirten Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan da “Bugün de Çorlumuzun en büyük odalarından biri olan Şoförler odası başkanımızı ziyaret etmek istedim. Burada bu ziyaretlerde odaları da tanımış oluyorum. Şoförler odası gerçekten büyük bir odamız başkanımızın verdiği bilgelerle bunu anlıyoruz. Ben kendisinin görevinde başarılar diliyorum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10