Yunus Emre Parkı şenlenecek

Yunus Emre Parkı Çay Bahçesi İşletme ihalesi dün saat 16.00’da Çerkezköy Belediye Encümeni tarafından yapıldı. Yalnız bir firmanın katıldığı ihaleyi, bin 325 TL + KDV’lik teklifi ile Akın

Çerkezköy 19.11.2012 19:02:00 0
Yunus Emre Parkı şenlenecek

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nde dün saat 16.00’da gerçekleştirilen Yunus Emre Parkı Çay Bahçesi İşletme ihalesine yalnızca bir firma katıldı.

 

MUHAMMEN BEDEL 1300 TL

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in başkanlık ettiği Belediye Encümeni’nde AK Partili Meclis Üyesi Behçet Güven, Demokrat Partili Meclis Üyesi Aydın Kırıklar, Çerkezköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş ve Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven yer aldı. Muhammen bedeli aylık bin 300 TL + KDV olarak belirlenen Yunus Emre Parkı Çay Bahçesi İşletme ihalesine Akın Karaca İnşaat firması adına AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca katıldı.
 

SU SİSTEMİ ÇALIŞSIN

Yunus Emre Parkı Çay Bahçesi İşletme ihalesini, aylık bin 325 TL + KDV teklifi ile 3 yıllığına Akın Karaca İnşaat firması kazandı. İhalenin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ali Ertem, “Önümüzdeki yıl park içinde bulunan su sisteminin çalışmasını, oraya gelen vatandaşların su sesini duymalarını istiyorum. Parkın alt tarafında skate park yapım çalışmaları da başladı. Park eskisine nazaran daha gözde bir mekan haline gelecek. Gençlerimiz ve ailelerimiz parka daha çok ilgi gösterecek. Bu bakımdan onlara daha kaliteli hizmet verilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10