5 oyla 2 meclis üyesi belirlendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda, Eylül Ayındaki Meclis Toplantısında yaşanan kavganın ardından boşalan asil ve yedek meclis üyelikleri ile boşalan komite üyelikleri için seçim yapıldı. Seçiml

Çerkezköy 19.11.2012 19:03:00 0
5 oyla 2 meclis üyesi belirlendi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek komitelerinde boşalan asil ve yedek üyelikler için seçim yapıldı. Pek çok defa hizmetlerle değil tartışmalarla gündeme gelen ve son olarak da Eylül ayında meclis toplantısında meydana gelen kavga ile Türkiye gündemine de oturan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yine seçim yapılırken, üyeler bu seçime de duyarsız kaldı.

 

1 ASİL VE ÜÇ YEDEK MECLİS ÜYESİ BELİRLENDİ

Cumartesi günü gün boyu devam eden seçimlerde 3 meslek komitesi için üç sandık kurulurken, yapılan seçimlerin ardından 5. Meslek grubuna 1 asil 3 yedek, 9. Meslek grubuna 2 asil ve 3 yedek, 11. Meslek grubuna 1 asil ve 3 yedek meclis üyesinin yanı sıra; 3 asil ve 7 yedek komite üyesi belirlendi Elektrik Tesisatı, Sıhhi tesisat ve diğer inşaat tesisatı faaliyetleri ve mühendislik faaliyetleri ile ilgili teknik danışmanlığı kapsayan meslek grubuna 1 asil ve üç yedek üye belirlendi. 188 seçmenin kayıtlı olduğu 5.Meslek Komitesi’nde 4 oy kullanılırken, oyların tamamı geçerli sayıldı. Asil Üye Ayla Nalcı olurken, yedek üyeliğe ise Güler Kaynarcalıdan, Barış Dündar ve Fatih Çelebi seçildiler.
 

TEK OYLA MECLİS ÜYESİ OLDU

Kimyasal ürünlerin, eczacılık ürünlerinin, tıbbi gereçlerin, ana metal ürünlerini ve fabrika metal ürünlerini kapsayan 11.Meslek grubuna ise 1 asil ve 2 yedek meclis üyesinin yanı sıra; 7 yedek komite üyesi belirlendi. 162 üyesinin kayıtlı bulunduğu ve bir oyun geçerli sayıldığı seçimde asil üyeliğe Klüber Lucrication yağlama ürünleri sanayi ve ticaret anonim şirketi seçilirken, Ototek Metal İşleme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Jotun Toz Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ise meclis yedek üyeliğine seçildi. Meslek komitesi asil üyeliklerine Klüber Lucrication Yağlama Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ototek Metal İşleme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Jotun Toz Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi seçilirken, meslek komitesi yedek üyeliklerine ise Jotun Tuz Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy, Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi, Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi, Lapskay Elektronik Kablo Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Magnezyum ve Metal Tozları Endüstri ve Ticaret Anonim Şirketi, Marmara Metal Sanayi Anonim Şirketi ve Mega Teknolojik Ürünleri Deri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi seçildi.
 
 

OY KULLANAN OLMADI

Medyanın basılması ve çoğaltılması, konaklama, yiyecek ve içecek hizmeti faaliyetleri, sağlık, eğitim, idari ve destek hizmetleri iş kollarını kapsayan 9. Meslek Komitesi’nde ise 2 asil meclis üyesi ve 3 yedek meclis üyesinin belirlenmesi için sandık kuruldu. Kayıtlı 213 üyenin bulunduğu 9.Meslek Komitesinde oy kullanan olmayınca asil ve yedek meclis üyeleri de belirlenemedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10