Ertem’den eğitime destek

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, eğitime desteğini sürdürerek, eksiklerinin giderilmesi için kendilerine müracaatta bulunan okulların taleplerini geri çevirmiyor.

Çerkezköy 19.11.2012 19:03:00 0
Ertem’den eğitime destek

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye başkanı Ali Ertem dün saat 16.30’da Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü’nde ilçede faaliyet gösteren iki okulun talep ettiği malzemeleri kendilerine teslim etti.

 

EKSİKLERİNİ TEMİN ETTİK

İnci Narin Yerlici Ortaokulu’nun 1 projeksiyon cihazı talebinde bulunduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Tepe İlköğretim Okulu’na 1 akıllı tahta, 1 masa üstü bilgisayar, 2 laptop ve 3 yazıcı verdik. Ayrıca çevre yolunun düzenlemesini yaptık. Okulun bahçe ve yollarını asfaltladık. Şimdi ise yalnızca 1 projeksiyon cihazı istediler. Temin ettik. Başka istekleri olsa onları da yerine getirirdik” dedi.
 

YENİ OKULUN EKSİKLERİ FAZLA OLUR

Okullar arasında ayrımcılık yapmadıklarını belirten Ertem, “İnci Narin Yerlici İlkokulumuz daha köklü bir okul olduğu için pek fazla eksiği yok. Bizden projeksiyon cihazı talebinde bulundular, temin ettik. Önümüzdeki günlerde de okulun bahçesini asfaltlayacağız. Tepe Okulumuz yeni bir okul olduğu için hali ile eksikleri de diğer okullara nazaran daha fazla” ifadelerini kullandı.
 

BİZDE ADALETSİZLİK YOK

İlçedeki hiçbir okulu birbirinden ayırmadıklarını ve her fırsatta eğitime katkı sağlama adına çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Ertem, “Belediyemizde adaletsizlik yok. Bugüne kadar hiçbir okuldan yardımımızı esirgemedik. Bundan sonrada esirgemeyiz” diye konuştu. İnci Narin İlk Okulu’nun projeksiyon cihazını, okul müdürü Nihat Üçtepe ve sınıf öğretmeni Melike Balcı teslim alırken, Tepe İlköğretim Okulu’nun malzemelerini ise okul müdürü Fahrettin Karaman ve Müdür Yardımcısı Havva Has teslim aldı.  
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10