Şehit Dinçer Ersoy için mevlidi şerif okutuldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından, 10 Kasım Cumartesi günü askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy ve tüm şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

Çerkezköy 19.11.2012 19:03:00 0
Şehit Dinçer Ersoy için mevlidi şerif okutuldu
MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Cumartesi günü Hacı Fahri Zümbül Camii’nde akşam namazından sonra okutulan mevlidi şerife Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgenaral Hasan Nevzat Taşdeler, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen, İlçe Müftüsü Bayram Şahin, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Kızılpınar Belediye Eski Başkanı Adnan Er, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Tugay Denetleme Subayı Piyade Albay Fazlı Tan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ziya Osmanoğlu, HAS Parti İlçe Eski Başkanı Ercan Erdoğan, Osmanlı Camii İmam Hatibi Selahattin Albayrak, Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi İsmail Bütün ve Abdullah Karaca, Yeşil Camii İmam Hatibi Habip Önal, Er Kaynak Camii İmam Hatibi İlhan Ülke ve Eyüp Özdemir, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un babası Mustafa Ersoy, ağabeyleri Dursun Ersoy ve Devrim Ersoy, 2008 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Çerkezköylü Şehit Jandarma Er Yalçın Gürbüz’ün babası Mustafa Gürbüz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

PEYGAMBER KUCAĞINA GÖNDERDİK

Mevlid ve duaların ardından konuşan Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen, şehitlik mertebesinin en yüce mertebe olduğunu ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un da o mertebeye kavuştuğunu ifade eden Gürlen “Asker ocağından peygamber kucağına gönderdiğimiz Şehit Jandarma Uzman çavuş Dinçer Ersoy kardeşimiz inşallah ahrette hepimize şefaatçi olacaktır” dedi. 
 

YASİN-İ ŞERİF DAĞITILDI

Mevlidin sonunda katılanlara 200 tane üzerinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un şehadet mertebesine ulaşmadan kısa bir süre önce yazdığı ve sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı “İzin ver yanında kalayım, kıvrılsın saçların yüreğime, sana tutuşsun her zerrem, bakışlarını kat ömrüme, tutalım ziyan edilmiş ömrün kalanını, kaç nefes kaldı ki ölüme” dizelerinin ve Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirinden dizelerin yer aldığı Yasin-i Şerif Kitabı dağıtıldı. Mevlide katılanlara meyve suyu ve bisküvi ikram edildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10