Mağlubiyetten dolayı üzgünüz

Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, geride kalan haftanın ardından basın toplantısı gerçekleştirdi. Bağcılarspor deplasmanında iyi bir futbol ortaya koymalarına rağmen haftayı puansız

Çerkezköy 20.11.2012 14:02:00 0
Mağlubiyetten dolayı üzgünüz
Çerkezköy Haber - Bağcılarspor mağlubiyeti ile haftayı puansız kapatan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz basın toplantısı gerçekleşti.
 
BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
 Dün saat 10.30’da Kulüp binasında Kulüp Müdürü Ergun Uncuoğullarından ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz hafta değerlendirme yaptı. Ligin altıncı haftasında kendi evlerinde Lüleburgazspor galibiyeti ile çıkış yakaladıklarını belirten Korkmaz “ Takımımız Bağcılarspor karşısında baştan sona iyi bir mücadele sergiledi. Maalesef üstümüzdeki şansızlık devam ediyor. İki tane topumuz maç boyunca direkten döndü. Karşılaşmada takımımızda birkaç arkadaşın kişisel hatalarından dolayı üç gol kalemizde gördük. Son dakikalara kadar atak bir futbol sergileyen bizdik. Maalesef rakip kalede iki gol bulduk. Ersin’in son dakikalarında gerçekleştirdiği düzgün vuruş direkten dönmeseydi karşılaşmadan da bir puan ile ayrılabilirdik “ diye konuştu.
 

“TEKİRDAĞSPOR MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ”

 Sakat oyuncuların eksikliğini Bağcılarspor karşılaşmasında hissettiklerini belirten Korkmaz “ İnşallah bu arkadaşlarımız en kısa zamanda düzelirler ve takımımız kısa süre içinde gerçek kimliğine kavuşur. Bağcılarspor ise gerçekten çok iyi bir futbol oynayıp iyi bir mücadele ortaya koydular. Galibiyetten dolayı kendilerini kutluyorum. Bundan sonraki hafta Tekirdağspor karşılaşmasını düşünüyoruz. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Tekirdağspor ile bölge olarak aramızda büyük bir çekişme var. O yüzden elimizden geleni yapıp karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı düşünüyoruz” dedi.
 

“KAPANMAYACAK BİR PUAN DEĞİL”

 Lider Edirnespor Gençlik Kulübü ile aralarında 11 puan fark olduğunu hatırlatan Korkmaz “ Lider Edirnespor Gençlik Kulübü 11 puan farkla liderliğini sürdürüyor. Lig uzun bir maratondur. Aramızdaki puan farkı ise kapanmayacak bir puan değildir. Önümüzdeki kalan karşılaşmaya bakacağız. Bu hafta Tekirdağspor karşılaşmasının ardından galibiyet serisine başlamak istiyoruz” dedi.
 

“EKSİK YERLERE TRANSFER YAPACAĞIZ”

 Yöneticiler ve teknik heyet ile birlikte ilk devrenin sonuna kadar takımı gözlemleyeceklerini ve eksik yerlere takviye yapılacağını söyleyen Korkmaz “ Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda yönetim olarak aramızda yapacağımız toplantıdan sonra yollarımızı ayıracağımız arkadaşlar olacak. Gol yollarında ki eksiklik bizi arayışlara itmiştir. Şuan için gerek yönetimdeki arkadaşlar gerekse teknik heyetimizin oyuncu arayışları devam ediyor. Devre arasında takımı iki yada üç takviye yaparak yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
 

“GENÇLERE NAZAR BONCUĞU OLSUN”

 Çerkezköy U-15 Futbol Takımının mağlubiyetinden dolayı üzgün olduklarını söyleyen Korkmaz “ Tekirdağ U-15 Ligi Playoff Grubu’nda mücadele eden ekibimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibimiz karşısında iyi oynamamıza rağmen istediğimiz golü bulamadık. Ligde oynadığımız karşılaşmalarda puan kaybetmemiştik, bu karşılaşma da takımımıza nazar boncuğu olsun. Ben gençlerimize sonuna kadar güveniyorum” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10