Haftanın maçında galip çıkmadı

Tekirdağ Amatör Küme A Grubu’nda haftanın en önemli karşılaşmasında Karadeniz Gençlikspor ile Malkaraspor karşı karşıya geldi. 80 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında öne geçmesine rağ

21.11.2012 17:33:00 0
Haftanın maçında galip çıkmadı

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmayı Levent Vartemel, Hasan Darcan, Şevket Erten hakem üçlüsü yönetti.

 

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

Karşılaşmaya Karadeniz Gençlikspor: 1- Şahin Karaman, 2- Erdal Eligül, 3- Ozan Can Demirci, 4- Okay İlgin, 5- Orhan Koşulu, 6- Mehmet Ali Akyüz (DK.74, 8- Tolunay Demici), 7-Aykut Çoban (DK.84, 10- Selim Duran), 9- Ümit Özdemir, 11- Orhan Kör, 13- Kubilay Denizli (DK.8, 12- Aygün Batır), 17- Ahmet Tanrıkulu kadrosu ile mücadele ederken, Malkaraspor 13- Ali Göroğlu, 2- Uğurcan Şenol, 3- Erhan Çıkman (DK.83, 15- Okan Çolakoğulları), 4- Hakan Ocak, 5- Ozan Ahmet Okutan, 6- Erhan Ak, 7- Cihangir Gürsoy, 8- Bilal Ercan Arıcan (DK.52, 18- Nurullah Dağ), 9- (K) Turkay Göroğlu, 10- Serkan Köroğlu, 11- Esat Sezer (DK.57, 16- Erkan Zengin) ilk onbiri ile çıktı.
 

EV SAHİBİ EKİP 10 KİŞİ KALDI

Karşılaşmaya konuk ekip başlarken 8. dakikada Cihangir orta alandan Esat'a pasını verdi. Esat bekletmeden topu Turkay'a aktardı. Turkay Göroğlu kafasıyla topu önüne alarak kaleciden sıyrıldı. Bu sırada kaleci Şahin, Turkay'a sert müdahalede bulununca Turkay golü atacakken yerde kaldı. Hakem Levent Vartemel tereddütsüz penaltı noktasını göterdi ve kaleci Şahin Karaman direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Kırmızı kart sonrası Kubilay oyundan çıkıp yerine yedek kaleci Aygün girdi. 11. dakikada kırmızı kart sonrası duran oyunda 3 dakika geciktirmeli olarak penaltı kullanıldı. Topun başına geçen Cihangir Gürsoy topu ağlarla buluşturdu ve Malkaraspor'u öne geçiren golü kaydetti.0-1.
 

KARADENİZ GENÇLİK BERABERLİĞİ YAKALADI

39. dakikada uzun zamandan beri orta alan mücadelesine dönen maçı Karadeniz Gençlikspor bozdu. Malkaraspor atağında kaptarılan topta hızlı gelişen Karadeniz Gençlikspor atağında orta alanda kaptan Orhan'a atılan topa Malkaraspor'dan Bilal ve Hakan aynı anda müdahale etmeye çalıştı ama ikisi de topa müdahale edemeyince top yine Orhan'da kaldı. Orta alandan aldığı topu ileriye taşıyan Orhan'ın pozisyonunu arkadan yetişen Erhan Çıkman ayağını koyarak bozmaya çalıştı ama top yine Orhan'ın önünde kaldı. Kaleci Ali'yle karşı karşıya kalan Orhan Koşulu'nun yerden şutu ağlara gitti ve Karadeniz Gençlikspor Malkaraspor karşısında beraberliği yakaladı. 1-1. 
 

MALKARASPOR GALİBİYET GOLÜ ARADI

İlk yarıda gol pozisyonları hariç müsabaka orta alan mücadelesinde geçti. 49. dakikada tek paslarla kale önüne kadar gelen Malkaraspor'da Turkay pasını Cihangir'e verdi. Cihangir'in kaleyi cepheden gören bir noktadan yerden şutu direğin yanından dışarı çıktı. 63. dakikada organize başlayan atakta yine tek paslarla rakip sahaya etkili gelen Malkaraspor gole birkez daha çok yaklaştı. Cihangir pasını Turkay'a verdi. Turkay'ın çaprazdan vuruşu uzak kale direğinin yanından dışarı çıktı. 66. dakikada Serkan'ın ceza sahasından çok sert vurduğu şutu kaleci Aygün ayaklarıyla zorlukla çıkardı. Malkaraspor bu dakika itibariyle maçın son dakikasına kadar mücadeleyi rakip yarı sahada sürdü.
 

 PUANLAR PAYLAŞILDI

71. dakikada Turkay'ın sağ kanattan pasında altı pas çizgisi üzerinden Nurullah'ın şutunu kaleci Aykut kurtardı.72. dakikada Okay, Turkay'ı arkadan çekince Levent Vartemel bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı için bir kez daha Cihangir topun başına geçti. Kalecinin üstüne vrduğu top kaleci Aygün'den geri döndü, dönen topa bir kez daha vuran Cihangir'in şutu direğin yanından az farkla dışarı çıktı. Malkaraspor bu penaltı vuruşundan yararlanamadı.83. dakikada ceza sahasının dışından Serkan'ın şutu üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. Malkaraspor bir kez daha gole çok yaklaştı. 86. dakikada Karadeniz Gençlikspor'un ofsayt pozisyonuna aşırı tepki gösteren saha içindeki yöneticisi Ahmet Demirci saha dışına çıkarıldı. 89. dakikada Malkaraspor yine gole çok yaklaştı, kapanan Karadeniz Gençlikspor defansını açamayan Malkaraspor'da Erhan Ak ceza sahası dışından çok sert vurdu ve çatala giden top son anda yön değiştirerek az farkla dışarı çıktı.
 

 Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca zirveye oynayan iki ekip birer puanı paylaşmak zorunda kaldı. 1-1.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10