Kapaklıspor sonradan açıldı 3-1

1.Amatör Küme B Grubunda üst sıraları hedefleyen Kapaklıspor yedinci hafta karşılaşmasında evinde puansız Yıldız Gençlikspor’u konuk etti. Maçın başlarında mağlup duruma düşmesine rağme

21.11.2012 17:35:00 0
Kapaklıspor sonradan açıldı 3-1

 1.Amatör Küme B grubu 7.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor kendi evinde Yıldız Gençlikspor’u mağlup ederek haftayı üç puan ile kapattı.

 

KARŞILAŞMA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

Kapaklıspor kendi evinde Pazar günü ligin son sırasında bulunan Yıldız Gençlikspor ‘u konuk etti. Saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor 1-Uğur, 2-Okan, 3-İbrahim, 4-Hilmican, 5-Ercan, 6-İlker, 7-Hüseyin, 8-Orçun, 9-Mehmet, 10-Emir ve 11- Tanju ilk on biri ile sahaya çıkarken, Yıldız Gençlikspor takımı ise 1-Coşkun, 2-İbrahim, 3-Hüseyin, 4-Erdem, 5-Selim, 6-Suat, 7-Alper, 8-Aytekin, 9-Murat, 10-Yusuf ve 11-Tunahan kadrosu ile maça başladı.
 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

Karşılaşma Yıldız Gençlikspor takımının vuruşuyla başlarken, konuk ekip golü çok erken buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu iyi takip eden Murat mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Yıldız Gençlikspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen şok golün ardından çabuk toparlanan Kapaklıspor beraberlik golünü erken buldu. Orta alandan hızlı çıkan Kapaklıspor’da Mehmet topu müsait pozisyonda bulunan Hüseyin’e aktardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Hüseyin yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.
 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Karşılaşmada skorun eşitlenmesi ile birlikte heyecanda arttı. Kapaklıspor taraftarının desteği ile atak bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Yıldız Gençlikspor ise kontra ataklarla öne geçmeye çalıştı. Kapaklıspor ilk devrenin kalan dakikalarında Hüseyin ve Mehmet ile geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
 

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Kapaklıspor üstünlüğünü sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor arzuladığı gole 71.dakikada Mehmet ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında Tanju topla buluştu. Tanju’nun pası ile hareketlenen Mehmet seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Mehmet’in yerden düzgün vuruşu ağlarla buluşunca Kapaklıspor karşılaşmada 2-1 öne geçmesini bildi.
 

MEHMET İKİ GOL KAYDETTİ

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, üstünlüğünü koruyamayan Yıldız Gençlikspor ise beraberlik için Kapaklıspor kalesine yüklenmeye çalıştı. Rakibinin açıklarını iyi değerlendiren Kapaklıspor 80.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen Kapaklıspor atağında Hüseyin rakip defans tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Mehmet kaleci ile topu ayrı noktalara göndererek kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.
 

13 PUANA YÜKSELDİ

Arka arkaya gelen gollerle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalar içersinde kontrollü bir futbol ortaya koydu. Konuk ekip Yıldız Gençlikspor ise son dakikalarda oyun disiplininden koptu. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Kapaklıspor puanını 13 yaparak dördüncü sıradaki yerini korurken, Yıldız Gençlikspor ise yedinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10