Köylere Hizmet Birliği’ne 4.6 milyonluk ek bütçe

Çerkezköy Köylere Hizmet Birliği Meclisi 2012 yılı olağan toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, 4

Çerkezköy 21.11.2012 21:25:00 0
Köylere Hizmet Birliği’ne 4.6 milyonluk ek bütçe

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2012 yılı olağan meclis toplantısı yapıldı.

 

MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Çerkezköy Köylere Hizmet Birliği Meclisi 2012 yılı olağan toplantısı Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan başkanlığında dün saat 10.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri M.Zeki Gürcün, Sami İkizler, Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek, Ercan Çorbacı, Pınarca Köyü Muhtarı İlhami Özkan, Yanıkağıl Köyü Muhtarı Yücel Başaran, Karlıköy Muhtarı Sadi Er, Bahçeağıl Köyü Muhtarı Halim Çelebi ve Uzunhacı Köyü Muhtarı Keramettin Güray katıldı.
 

285 GÜNDE TAMAMLANACAK

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın başkanlık ettiği olağan toplantının ilk gündem maddesinde 2012 mali yılı ek gelir-gider bütçesi görüşüldü. 4 milyon 646 bin 372 TL ek bütçe ile Veliköy ve Organize Sanayi Bölgesi arasında bulunan 5 kilometrelik yola 285 günde sıcak asfalt dökülmesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantının ikinci gündem maddesinde ise 2013 yılı mali gelir gider bütçesi görüşülerek değerlendirildi. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. 
 

ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Gündemin son maddesinde ise Çerkezköy Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde bir yıl süreyle görev yapmak üzere yeni encümen seçimi yapıldı. Yapılan oylamanın ardından Birlik encümenliği için İl Genel Meclis üyeleri arasında yapılan seçimde en çok oyu alan Sami İkizler ve Hasan Karaca, muhtarlardan ise Bahçeağıl köyü muhtarı Yücel Başaran ile Pınarca Köyü muhtarı İlhami Özkan encümen üyeliğine seçildi. Toplantı sonunda Kaymakam Ayhan Bayhan seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10