Ulusal Gençlik Derneği Karaoğlan’ı anacak

Demokratik Sol Parti lideri Bülent Ecevit’in ölümünün 6.yıl dönümü dolayısıyla 25 Kasım’da Güneşler Otel’de ‘Anma Programı’ düzenleyeceklerini belirten Ulusal Gençlik Derneği kurucu

Çerkezköy 22.11.2012 20:44:00 0
Ulusal Gençlik Derneği Karaoğlan’ı anacak

 Çerkezköy Habe r- Ulusal Gençlik Derneği kurucu Başkanı Erdal Darçın dün saat 13.30’da düzenlediği basın toplantısında, Demokratik Sol Parti lideri Bülent Ecevit’in ölümünün 6.yıl dönümünde Çerkezköy’de düzenleyecekleri anma programı ile ilgili bilgi verdi. 

 

GÜNEŞLER OTEL’DE ANILACAK

Dernek üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Ulusal Gençlik Derneği olarak, eski başbakanlardan merhum Bülent Ecevit için, 25 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Güneşler Otel’de bir anma programı düzenleyeceklerini belirten Dernek Başkanı Erdal Darçın, “Kıbrıs Fatih’i, işçi babası, ulusal birliğin mimarı ve dürüstlüğün sembolü Bülent Ecevit sadece Türk solunun değil, tüm Türk halkının saygı duyduğu bir liderdi. Beyefendi kişiliği ve güven veren ulusal birlikçi kişiliği ile sağıyla soluyla tüm vatandaşların saygı duyduğu bir siyasetçiydi. Onun anısını yaşatmak için pazar günü Çerkezköy halkını ve Bülent Ecevit sevenlerini anma programına bekliyoruz” dedi. 
 

ECEVİT’İ ÇALIŞMA ARKADAŞI ANLATACAK

Düzenlenecek programda Edirne eski Milletvekili Erdal Kesebir’in Bülent Ecevit’i anlatacağını söyleyen Darçın, “Erdal Kesebir 1988-1991 yılları arasında DSP İl Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu, 1991 yılında DSP’nin Türkiye genelinde çıkardığı yedi milletvekilinden biri oldu ve 1999 yılına kadar da milletvekilliği yaptı. Erdal Kesebir, Bülent Ecevit’in bir dönem yakın çalışma arkadaşı olmakla birlikte onu yakından en iyi tanıyan kişilerden biridir” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10