Massa Restaurant Cafe, hizmete açıldı

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi No:15-16’da hizmet veren Massa Restaurant Cafe Pastane’nin resmi açılışı dün gerçekleştirildi.

Çerkezköy 22.11.2012 20:44:00 0
Massa Restaurant Cafe, hizmete açıldı
KIZILPINAR VE VELİKÖY ONA KALDI
Açılış öncesi konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’da yatırımcı sayısının artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kapaklı şuanda belde konumunda. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Büyükşehir Yasası’nı onaylaması ile birlikte ilçe statüsüne kavuşacak Kapaklımızda 61 bin nüfus var. Karaağaç ve 5 köy de bize bağlandı. İnşallah yılbaşından sonra yasa yürürlüğe girecek” dedi. Mandalı’nın “Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem de üzülmesin. Kızılpınar ve Veliköy ona kaldı” sözleri davetliler arasında gülüşmelere neden oldu.
 

GÜZELLİKLERİ BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Çerkezköy ile istişare içerisinde olarak büyükşehir statüsünde de belirleyici bir rol üstleneceklerini ifade eden Başkan Mandalı “Bu güzellikleri hep beraber yaşayacağız” dedi. Kapaklı’nın elit projelerle karşı karşıya olacağını söyleyen Mandalı, “5 mahallenin planında da Kapaklı’ya yakışır şekilde tadilatlar yapıyoruz. Artık yeşili bol dikey yapılaşmaya gitmemiz gerekiyor. Bunları Kapaklı’da yapabilirsek, güzel şehircilik anlayışını getirmiş olacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından işletmeci Mansur İğdeli, açılış kurdelesini başkanlar ile birlikte kesti.
 

HAYIRLI OLSUN

Açılışın ardından düzenlenen kokteylde işletme hakkında davetlilere bilgi veren Mansur İğdeli, 14 personel ile birlikte Kapaklı halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade etti. Tek katlı olan işletmenin kafe ve pastane olarak iki farklı bölümden oluştuğunu söyleyen İğdeli “Restaurant, tatlı çeşitleri ve kafemizde halkımıza hizmet vereceğiz” diyerek işletmenin Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni etti.
 

KATILIM YOĞUNDU

Dün saat 14.00’da yapılan açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Büyükyoncalı Belediye Eski Başkanı Necati Sezer, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nuran Yeşil, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Osman Aşık, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, bir süre önce HAS Parti’nin feshedilmesi ile AK Parti’ye geçen Ercan Erdoğan ve Tahir Eke, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Çerkezköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş, işletmeci Mansur İğdeli ile çok sayıda davetli katıldı.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10