Öğretmene sahip çıkmak, geleceğe sahip çıkmaktır

Halk Oyunları Eğitmeni İsmail Erdoğan, bir süredir çalışmalarını sürdüren Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Grubu’nda yer alan öğretmenler için Atatürk İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda

Çerkezköy 23.11.2012 20:42:00 0
Öğretmene sahip çıkmak, geleceğe sahip çıkmaktır
“BİLGİMİZİN TEMELİ, GELECEK YARINLARIMIZIN MİMARIDIR”
Öğretmenler Günü’nün pasta kesilerek kutlandığı programda konuşan İsmail Erdoğan “Öğretmen annedir, babadır, sevgidir, yaşamdır. Öğretmen gelecektir, bilgidir, başarıdır ve yarınlara aydınlıktır. Bilgimizin temeli ve gelecek yarınlarımızın mimarıdır. İstediği zaman haksızlık karşısında omsalı tokadı, gerektiği zaman anne ve baba şefkatidir. Bugün bizler, haksızlık, hırsızlık yapmadan hayatta mücadelemizi sürdürebiliyorsak, bizleri yetiştiren öğretmenlerimiz sayesindedir” dedi.
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İçinde vatan, bayrak ve toprak sevgisi olan, şehidine ve gazisine sahip çıkan, bu topraklarda doğmuş büyümüş her insanın üzerinde öğretmenin hakkının büyük olduğunu söyleyen Erdoğan “Öğretmene sahip çıkmak geleceğe sahip çıkmaktır. Ama maalesef bazen düşünce kısırlığı yaşayan insanlarımız saygısızlık yapmaktan da geri kalmıyorlar. Sevginin, saygının, takdirin en iyisine ve en güzeline layık öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” diye konuştu.
 
“HERKESE KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ AÇIK”
Bu yıl Halk Oyunları grubu olarak ikinci yıllarını geçirdiklerini söyleyen Erdoğan “Öğretmenler Halk Oyunları ekibi olarak çalışmalarımız tüm hızıyla ve güzelliği ile devam ediyor. Bizler bu çalışmalarımızla içimizdeki çocukluğumuzu ve coşkumuzu tüm benliğimizle ortaya çıkarıyoruz. Yani bir sonraki günü daha verimli motive oluyoruz. Gülüyoruz, eğleniyoruz ve yüreğinde coşku olan herkese kapımız ve gönlümüz açık diyoruz. Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum sözünü unutmayalım. Bizler köle istemiyoruz. Sadece saygıyla, sevgiyle ve hoşgörüyle gelin yeter diyoruz” şeklinde konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10