Türkiye bağımsızlığını yitirmiştir!

Tekirdağ'a 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında konser veren sanatçı Kıraç, bağımsızlıkla ilgili ilginç bir çıkış yaparak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız olmadığ

Tekirdağ 25.11.2012 16:33:00 0
Türkiye bağımsızlığını yitirmiştir!

 Tekirdağ’da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Kıraç Tekirdağlılara konser verdi.

 

TEKİRDAĞ’DA SAHNE ALDI

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen konseri Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 8'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve çok sayıda vatandaş izledi.
 

TÜRKİYE BAĞIMSIZ DEĞİL

Konser öncesinde gazetecilere konuşan Kıraç, Türkiye'nin bağımsız olmadığını öne sürerek “Doğduğundan bu yana bir baskı içerisindeyim. Bu 10 senelik bir olayda değil. Bu Atatürk'ün ölümünden beri böyle. Atatürk öldükten sonra bu ülke bağımsızlığını yitirmiştir. 'Mahalle baskısı' da olur. Mahalle baskısından çok daha Amerika'nın bize ne kadar çok baskı uyguladığını düşünmeliyiz. Batı devletlerinin bize ne kadar baskı uyguladığını incelememiz lazım. Bizim gerçek sorunumuz ortada. Biz yüzyıllardır bu topraklarda yaşıyoruz. Bu topraklarda bir kültür oluşturduk. Bu kültürün sonunda Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk. Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız bir cumhuriyet olduğunu düşünüyorduk, ama değilmiş onu gördük. Toplumumuzun her yerinde bağımsızlığımızı kaybettiğimizi görebiliriz. Eğitimden tutun sosyal yaşantımıza kadar her yerde bağımsızlığımızı kaybettiğimizi görüyoruz. Hepimiz günlük yaşantımızda bunların sıkıntılarını yaşıyoruz. Bunu nasıl çözeceğimizi bu saatten sonra bilemiyorum” dedi.
 

VAROLMA SAVAŞINA GİRECEĞİZ

Türkiye'nin yakın zamanda bir varolma savaşına gireceğini de ileri süren Kıraç, bu savaş sonunda Türkiye’nin ya bağımsız bir ülke ya da televizyondan seyrettiğimiz bir Ortadoğu ülkesi olacağını söyledi.
 

1.5 SAAT SAHNEDE KALDI

Öğretmenler Günü etkinliğinde sahne alan ve yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Kıraç, Tekirdağlılara unutulmaz bir akşam yaşattı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10