Kaymakam Dınkırcı, fabrikaları gezdi

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Kıyım ile birlikte önceki gün Kale Un, Sınmaz Pirinç ve Konsa Konsantre işletmelerini ziyaret ederek incelemel

Bölgede Gündem 26.11.2012 18:47:00 0
Kaymakam Dınkırcı, fabrikaları gezdi
UN FABRİKASINI GEZDİ
İlk ziyareti Kale Un Fabrikası’na gerçekleştiren Kaymakam Dınkırcı, Kale Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Kale ve yönetim kurulu üyeleri Barış Kale, Savaş Kale, Kadir Kale tarafından karşılandı. Kale Un fabrikasını gezen Kaymakam Bekir Dınkırcı’ya işletme hakkında bilgi veren yetkililer, Kale Şirketler Grubu olarak 600 kişiye istihdam sağlandıklarını, un fabrikasında ise günde 250 ton buğday işlendiği ve 16 ülkeye un ihracat yapıldığı belirterek, bunun yanında Kale Şirketler Grubu olarak otomotiv, maden, tarım ve hayvancılık alanlarındaki faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.
 

GÜNDE 120 TON ÇELTİK İŞLENİYOR

Buradaki ziyaretin ardından Sınmaz Pirinç’i ziyaret eden Kaymakam Dınkırcı, işletme sahipleri Zeki Sınmaz ve Hakkı Sınmaz tarafından karşılandı. İşletme hakkında Bekir Dınkırcı’ya bilgi veren Zeki Sınmaz, 15 kişiye istihdam sağladıklarını, günde 120 ton çeltik işlediklerini ve Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında işletmedeki makinelerin yenilendiğini söyledi.
 

KONSA KONSANTREYİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Bekir Dınkırcı son olarak Konsa Konsantre’yi ziyaret etti. İşletmede görev yapan Ziraat Mühendisi Burçak Sevim ve Kimya Mühendisi Funda Erener tarafından karşılanan Dınkırcı, işletme hakkında bilgi aldı. İşletmenin Bizim Gaz Holding’e ait olduğu, 25 kişiye istihdam sağlandığı, yıllık 500 ton soğan ve 250 ton domates tozu, sarımsak ve pırasa tozu üretildiği belirtildi.
 
 
Haber Merkezi
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10