Gaziler Kıbrıs yolcusu

Çerkezköy Belediyesi’nin geçtiğimiz ay Çerkezköylü gazilere yönelik düzenlediği Kıbrıs gezisinin ardından, Çorlu Belediyesi de Çorlu’daki gazileri Kıbrıs’a geziye gönderiyor.

Çorlu 27.11.2012 19:16:00 0
Gaziler Kıbrıs yolcusu
42 GAZİ KATILACAK
2011 yılında Çorlulu gaziler için Kıbrıs’a gezi düzenleyen Çorlu Belediyesi, bu hizmeti 2012 yılında da sürdürüyor. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi üyelerinden oluşan 42 kişilik kafile Kıbrıs’a gidecek. Kıbrıs’ta 4 gün sürecek olan gezi programında Girne, Lefkoşa, Güzelyurt, Gazimagosa, şehitlikler, katliam köyleri, tarihsel mirasa sahip yerler rehber eşliğinde gezilerek gazilere bilgiler verilecek.
 

BÜYÜK ÖNEMİ VAR

Kıbrıs’a gidecek olan gazi kafilesi önceki gün Çorlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Gazilerle toplantı yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Geçen yıl bir ilki başlatarak gazilerimiz için Kıbrıs’a gezi düzenlemeye başladık. Umarım bu hizmet gelenek haline gelerek önümüzdeki yıllarda da devam eder. Çünkü yurdumuzun kurtarılması ve korunmasında canlarını siper eden gazilerimizin bizim için büyük bir önemi var. Biz de onlara böyle bir hizmet vermeyi kendimize görev olarak kabul ediyoruz. Kıbrıs gezinin güzel ve faydalı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Kıbrıs gezisine katılacak gazilere yağmurluk ve şapka hediye etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10