AK Partili gençler dinliyor

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli düzenlediği basın açıklamasında Çerkezköy halkına kazandırdıkları “AK Gençlik Dinliyor” projesini açıkladı. Bu sistem sayes

Çerkezköy 29.11.2012 21:30:00 0
AK Partili gençler dinliyor

 Çerkezköy Haber - AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli hayata geçirdikleri proje ile Çerkezköy’de yaşayan vatandaşların sıkıntılarına çare olacaklarını ifade etti.

 

“PROJE HAZIRLADIK”

AK Parti Gençlik Kolları olarak Çerkezköy halkına yaptıkları son çalışmalardan birisi olan web-yazılım projesinin tamamlandığını belirten Mehmet Can Danyeli, “Bu proje kapsamında Çerkezköy ve beldelerinde yaşayan vatandaşlarımızın tüm problemlerini direkt olarak yerel mecradaki ilgili birimlere, genel merkezimize ve en önemlisi de Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’e gönderebileceğiz” dedi.
 

“KAMU VE ÖZEL KURULUŞA BİZZAT ELDEN VERİLİYOR”

Bu sistem sayesinde vatandaşların taleplerini, şikayetlerini ve değişmesini arzu ettiği her şeyin kendilerine iletildiğini ifade eden Danyeli, “Bu taleplerinizi ilgili Gençlik Kolları birimlerimiz değerlendiriyor. Değerlendirme sonucunda sıkıntınızdan hangi birimimiz mükellef ise o birim konuyla ile ilgili rapor yazıp bu raporu sıkıntınızın olduğu ilgili kamu yahut özel kuruluşa bizzat elden veriyor. Tabiî ki bununla da bitmiyor. İlgili birimlerimiz sıkıntınızın çözülüp çözülmediğinin takibini de yapıyor. Sonuncunda olumlu yahut olumsuz bir hafta ile üç hafta içersinde geri dönüş yapılıyor” dedi.
 

“BU PROJEYE EKİBİMLE İMZA ATTI”

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak bu sürecin en yakın takipçisi olacağını söyleyen Danyeli, “Kurduğumuz sistemin Çerkezköy’ümüz adına büyük bir katma değer olacağına inandığım için bu projeye ekibimle birlikte imza attık. AK Parti İlçe Gençlik Kolları vazife şuurundan her daim haberdar. Buna göre şekillenen bir hareket politikamız var. Bu konu bizi ilgilendirmez diyeceğimiz hiçbir konu yoktur. Mesele milletse böyle bir lüksümüz de yoktur. Benim ricam halkımızdan tüm taleplerini herhangi bir çekinme duymadan buraya yazmaları, TC kimlik numaraları ile yaptığınız talepler direkt olarak BİMER sistemine yansıtılmaktadır. Adsız olarak yaptığınız ilgili şikayetler ise Gençlik Kollarımızın ilgili birimleri tarafından masaya yatırılarak sonuca ulaştırılmaya çalışılacaktır” diye konuştu.
 

“PROJELERİN DEVAMI GELECEKTİR”

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları olarak iddialı bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Danyeli, “Çerkezköy’de ve hatta Türkiye’de bugüne değin denenmemiş ve hatta hayal edilmemiş birçok şeyi kısa bir sürede gerçek kıldık. Projelerimizin devamı da gelecektir. Başbakanımızın şeffaf devlet anlayışı çerçevesinde oluşturduğumuz bu proje sayesinde bürokratik zaman kaybına uğramadan en doğru adımları atarak Çerkezköy halkına yardımcı olmaya çalışacağız” dedi. AK Parti İlçe Gençlik Kolları olarak blog sayfası da açtıklarını belirten Danyeli, 13 gün önce açılan web sayfalarının 3 bin 312 takipçisi olduğunu, ayrıca Amerika, Rusya ve Fransa’dan ise 600’ü geçen takipçilerinin olduğunu sözlerine ekledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10