Görevimin Başındayım!

Kamuoyunda hakkında çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa edeceği şeklindeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Metin Dönmez hiçbir yer

Çerkezköy 29.11.2012 21:31:00 0
Görevimin Başındayım!

 Çerkezköy Haber - CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez önceki gün saat 19.00’da İlçe Teşkilat Binası’nda yaptığı açıklamada partinin dün olduğu gibi, bugün de,  birlik ve beraberlik içerisinde, tek yumruk olarak üstlenmiş olduğu misyonu layıkıyla icra ettiğini ifade etti.

 
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR
Kamuoyunda istifa ettiği şeklindeki söylentilerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez, “Görevimden istifa ettiğim şeklinde çıkan söylentiler, sadece dedikodudan ibarettir. Gördüğünüz gibi, yönetimde bulunan arkadaşlarımla bir aradayız ve üstlenmiş olduğumuz görevi layıkıyla yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Meyve veren ağaç taşlanır. Bu dedikoduların bu nedenle yapılmış olması da normaldir. Bugün insanımızın, CHP’ye bakışı, dünkünden çok daha farklıdır. Halkın ve hakkın yanında olmamız nedeniyle, partimize olan ilgi gün geçtikçe artıyor” dedi
 
İKTİDARA ADAY PARTİYİZ
Sekiz ay önce delegeler tarafından göreve getirildiklerini ifade eden Dönmez, “Bu dedikodu ve söylentiler, teşkilatımızın uyum içerisinde sergilemiş olduğu muhalefet nedeni ile parti dışında meydana gelen rahatsızlıkların bir yansımasıdır. Gelecek zamanda, yetkili mercilerin uygun görmesi halinde elbette ki belediye başkan aday adaylığımı açıklarım. Şimdilik böyle bir gelişme olmadı. Zaten zaman oldukça erken. Cumhuriyet Halk Partisi gerek genel manada, gerekse mahalli yönetimler bazında, iktidar olmaya layık görülen tek  partidir. Halkımızın bu beklentisinin gerçekleşeceğine inanıyorum” dedi.
 
BÜYKŞEHİR YASASI HATADIR
Büyükşehir yasasının bir hata olduğunu ifade eden Metin Dönmez, “Kapaklının gelişen bir yerleşim birimi olması bakımından yapılmış olan çalışmalar doğru olabilir. Öteden beri göç alan ve nüfusu hızla artan bir beldemiz. Elbette ki ilçe olmalıydı. Lakin yasanın uygulama bakımından yanlışlıklar içerdiğini söylemek isterim. Diğer beldelerimiz olan Karaağaç, Kızılpınar ve Veliköy’ün mahalle statüsüne dönüştürülecek olması hiç etik olmadı. Belde iken mahalle konumuna düşen yerleşim birimlerimizin almış olduğu hizmetlerin kesintiye uğrayacak olması, köylerin tüzel kişiliklerinin kaldırılması gibi hususlar nedeniyle, yasanın uygulanmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Zaten Büyükşehir yasası, başlı başına bir hatadır. Ülkemizin geleceği açısından karanlık günlerin bir habercisi olduğunu söyleyebilirim.
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10