Genç çifti ölüm ayırdı

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Delen çifti, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Çerkezköy 30.11.2012 11:25:00 0
Genç çifti ölüm ayırdı

 

KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİLER
Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden ve 2 senelik evli olan Ali Delen ve eşi Sevcan Delen’in telefonlarına cevap vermemesi üzerine eve gelen Ali Delen’in halasının oğlu Hasan Keskin, uzun süre kapının açılmaması üzerine evin camından bakarak Delen çiftinin hareketsiz olduklarını gördü. Dün saat 10.00 sıralarında olay yerine giden Hasan Keskin, durumu hemen Kapaklı Polis Merkezi Amirliği ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ve evin kapısını kırarak içeri giren polis ekipleri, Ali Delen ve eşi Sevcan Delen’in ölü bedenleri ile karşılaştı. 
 
İNCELEME YAPILDI
Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci ve olay yeri inceleme ekipleri de, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif caddesi No 98’deki eve gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Delen çiftinin cesetleri Çerkezköy Devlet Hastanesi Morguna gönderildi. Olay yerine gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Başkan Yardımcısı Adem Sekmen de Delen çiftinin yakınlarının acısına ortak oldu.
 
CENAZELER SAMSUNA GÖNDERİLDİ
Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci’nin incelemesinin ardından Ali Delen’in cenazesi defnedilmek üzere dün saat 16.30 sıralarında Samsun’un Bafra ilçesi Bengü Köyü’ne gönderilirken, eşinin cenazesi de Edirne Uzunköprü’ye gönderildi.  
 
Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10