Veliköyspor ile Sitespor evinde

Süper Amatör Lig’de 2.hafta yarın oynanacak olan 5 karşılaşma ile tamamlanacak. Lig’de mücadele veren Veliköyspor, evinde Çorlu Sanayispor’u, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sitespor ise Marmaracık

30.11.2012 21:54:00 0
Veliköyspor ile Sitespor evinde

 Süper Amatör Lig temsilcilerimiz Veliköyspor ile Kapaklıspor ligin beşinci haftasında taraftarları önünde mücadele verecek.

 

VELİKÖY GALİBİYETLE BAŞLADI

Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Veliköyspor ligin ilk hafta karşılaşmasında evinde Çorluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Veliköyspor rakibini 2-0 mağlup ederek lige üç puan ile başlamıştı. İlk hafta galibiyet ile kapatan Veliköyspor ikinci hafta ise deplasmanda Şarköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında tutuk bir futbol ortaya koyan ve istediği futbol ortaya koyamayan Veliköyspor rakibine 3-0 mağlup olmuştu. Veliköyspor haftaya üç puan ve averajla yedinci sırada girdi.
 

ÇORLU SANAYİSPOR DÖRT PUANDA

Ligin iddialı ekiplerinden Çorlu Sanayispor ise ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Sitespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyamayan Çorlu Sanayispor kalan dakikalarda kontra ataktan bulduğu golle karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bilmişti. İkinci hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor’u konuk eden Çorlu Sanayispor gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Çorlu Sanayispor ise oynadığı iki karşılaşmada dört puan toplayarak dördüncü sırada bulunuyor.
 

MAÇ VELİKÖY’DE OYNANACAK

Veliköyspor ile Çorlu Sanayispor Veliköy Belediye Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

SİTESPOR MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI

Lig’de mücadele veren bir diğer temsilcimiz Sitespor ilk hafta karşılaşmasında saha ve taraftarı önünde Çorlu Sanayispor’u ağırladı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Sahası’nda oynanan karşılaşmada Sitespor etkili bir oyun ortaya koyarken, istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı.Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor ilk devrenin kalan dakikalarında kalesinde gördüğü golle mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik golünü arayan ancak istediği golü bulamayan Sitespor ilk haftayı mağlubiyet ile kapatmıştı. İkinci hafta ise Muratlı Belediyespor’a konuk olan Sitespor bir penaltı kaçırdığı karşılaşmada rakibine 2-1’lik skor ile mağlup ayrılmıştı.
 

MARMARACIKSPOR GALİBİYET İLE BAŞLADI

Sitespor’un rakibi Marmaracıkspor ise ilk hafta evinde Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Her iki takımında üç puan mücadelesi verdiği karşılaşmada rakibine karşı üstünlük kuran Marmaracıkspor karşılaşmadan ise 2-1’lik skor ile galip ayrılmıştı. İkinci hafta ise Marmaracıkspor Velimeşe Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkisiz görünen Marmarcıkspor Hasan Barut ve Eray’ın gollerine engel olamayarak karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet almıştı. Marmaracıkspor ligde üç puan ile beşinci sırada bulunuyor.
 

MAÇ SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

Sitespor ile Marmaracıkspor ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
 

ÜÇ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Ligde ikinci haftaya lider durumda giren Şarköyspor ise deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Haftanın en önemli karşılaşması olarak tabir edilen müsabaka ise Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 15.00’de oynanacak. Ligde şampiyonluk hedefleyen Velimeşe Belediyespor ise deplasmanda Çorluspor’a konuk olacak. Bu zorlu karşılaşma ise Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak. Ligde üst sıraları hedefleyen ligin yeni ekipleri Ulaş Belediyespor ile Muratlı Belediysepor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise yarın saat 13.00’de oynanacak.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10