Kızılpınar Belediyespor haftayı maç yapmadan tamamlayacak

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kızılpınar Belediyespor haftayı bay olarak tamamlayacak. Temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor son hafta karşılamasında evinde Trexta Fevzipaşaspor ile karş

1.12.2012 00:02:00 0
Kızılpınar Belediyespor haftayı maç yapmadan tamamlayacak

 Çerkezköy Haber - 1.Amatör Küme B Grubu’nda üst sıraları hedefleyen Kızılpınar Belediyespor ligin dokuzuncu haftasını maç yapmadan geçecek.

 

 LİGE GALİBİYET İLE BAŞLADI

 Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan Kızılpınar Belediyespor ilk hafta karşılaşmasında evinde Ahımehmet Gençlikspor’u konuk etti. Rakibini 2-1’lik skor ile mağlup eden Kızılpınar Belediyespor ikinci hafta ise Kapaklıspor’a konuk oldu. Müthiş bir mücadelenin sergilendiği karşılaşmada son dakikalarda bir gol bulan Kapaklıspor rakibini 2-1 mağlup etmişti. Ligde mağlubiyet ile tanışan Kızılpınar Belediyespor üçüncü hafta ise evinde Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor rakibin 4-1’lik skor ile mağlup etmişti. Bir sonraki hafta Büyükyoncalıspor’a konuk olan Kızılpınar Belediysepor rakibini 2-1 yenmişti. Üst üste galibiyetler serisine başlayan Kızılpınar Belediyespor beşinci hafta ise ligin zayıf ekiplerinden Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Taraftarı önünde gol şov yapan Kızılpınar Belediyespor rakibini 7-0’lık skor ile bozguna uğratmıştı.

 

 ÜST ÜSTE PUAN KAYIPLARI

 Altıncı hafta lider Sultanköy Belediyespor’a konuk olan Kızılpınar Belediyespor rakibi karşısında çok iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen istediği golü bir türlü bulamazken, karşılaşmada başladığı gibi golsüz tamamlanmıştı. Ligde yedinci hafta ise Saray Belediyespor ile karşılaşan Kızılpınar Belediyespor rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Son iki hafta yaşadığı dört puan kaybı ile şampiyonluk yarışında ağır yara alan Kızılpınar Belediyespor son hafta ise evinde Trexta Fevzipaşaspor ile karşılaştı. Rakibini 6- 3’lük skor ile mağlup eden Kızılpınar Belediyespor puanını ise 17’e çıkarmıştı. Kızılpınar Belediyespor ligde oynadığı sekiz karşılaşmada beş galibiyet, bir yenilgi ve iki beraberlik aldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10