Fevzipaşa deplasmanda üç puan arayacak

Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Texta Fevzipaşaspor 9.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ahımehmet Gençlikspor’a konuk olacak.Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan

1.12.2012 00:03:00 0
Fevzipaşa deplasmanda üç puan arayacak

 Texta Fevzipaşaspor, Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Ahımehmet Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.

 

İLK HAFTAYA MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI

Lige Kapaklıspor yenilgisi ile başlayan Trexta Fevzipaşaspor ikinci hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üçüncü hafta evinde Büyükyoncalıspor’u konuk eden Trexta Fevzipaşaspor rakibini tek golle yıkarak ligdeki ilk üç puanını almayı bilmişti. Dördüncü Hafta Yıldız Gençlikspor’a konuk olan Trexta Fevzipaşaspor rakibini rahat bir futbol ile 2-0 mağlup etmişti.
 

YENİLGİ SERİSİ BAŞLADI

Ligin beşinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Sultanköy Belediyespor’a konuk olan Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında iki gol bulmasına rağmen kalesinde ise altı gol gördü. Ligde düşüşe geçen Trexta Fevzipaşaspor altıncı hafta karşılaşmasında ise Saray Belediyespor’a 4-1’lik yenilgi aldı. Ligin yedinci haftasını bay geçen Trexta Fevzipaşaspor son hafta ise deplasmanda güçlü rakibi Kızılpınar Belediyespor’a konuk oldu. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma ise Kızılpınar Belediyespor’un 6-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Trexta Fevzipaşaspor ligde oynadığı yedi karşılaşmada iki galibiyet beş yenilgi alarak yedinci sırada bulunuyor.
 

12 PUANI BULUNUYOR

Trexta Fevzipaşaspor’un rakibi Ahımehmet Gençlikspor ise ligde oynadığı yedi karşılaşmada dört galibiyet ve üç yenilgi alarak 12 puanla beşinci sırada bulunuyor. Son hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor’a konuk olan Ahımehmet Gençlikspor rakibinin etkili futboluna karşılık veremeyerek karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 

KARŞILAŞMA 11.00’DE

Ahımehmet Gençlikspor ile Trexta Fevzipaşaspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 11.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10