Çorlu, çalışmalarını Cebit’te sergiledi

Çorlu Belediyesi, bilgi işlem alanında yapılan yatırımlar ve hizmetleri anlatmak amacıyla önceki gün Cebit Bilişim Fuarı'na katıldı.

Çorlu 1.12.2012 00:04:00 0
Çorlu, çalışmalarını Cebit’te sergiledi

 Çerkezköy Haber - Türkiye'den ve yurtdışından yüzlerce firma ve kurumun katılımıyla İstanbul CNR'da gerçekleştirilen Cebit Bilişim Fuarı'nın açılış töreni, Ulaşım, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı bir törenle gerçekleşti.

 

KATILIMCILARIN ZİYARETİNE AÇILDI

Açılış töreninin ardından fuara katılan kurum ve firmalar stantları gezerken, Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün yatırım ve hizmetlerinin anlatıldığı stant, Başkan Ünal Baysan tarafından katılımcıların ziyaretine açıldı. Açılış töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Belediye Meclis Üyeleri Nazmi Aydoğmuş, Ali Çimen ve Abdullah Baş, Bilgi İşlem Müdürü Sibel Ozut ve Özel Kalem Müdürü Ali Haydar Sonbay, bilgi işlem personeli ve basın mensupları da hazır bulundu.
 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Cebit Bilişim Fuarına katılan ziyaretçilere hem dijital ekranlarda yayınlanan tanıtım filmiyle, hem de basılı materyal ile sunumlar yapıldı. Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS) ve e-belediye uygulamaları hakkında da bilgiler verildi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği stantta, belediye personeli tarafından da çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çorlu Belediyesi standının açılış törenini gerçekleştiren Başkan Baysan, fuar alanını gezerek diğer kurum ve firmaların stantlarında incelemelerde bulundu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10