Deplasman fobisi devam ediyor 1-2

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftaya moralli giren Çerkezköyspor deplasmanda Sultangazispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Çerkezköyspor rakibine so

3.12.2012 00:53:00 0
Deplasman fobisi devam ediyor 1-2

 Bölgesel Amatör Lig 11.grup’ta mücadele eden  Sultangazispor, 9.hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Çerkezköyspor’u konuk etti. 1-0 geriye düşen Sultangazispor maçı 2-1 kazandı.

 

ÇERKEZKÖY GALİBİYET ARADI

Cebeci Arena Stadyumunda Cumartesi günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sultangazispor İlkay, Cem, Oğuz, Serhat, Mehmet, Volkan, Yusuf, Emre, Erdem, Remzi, Serkan kadrosu ile çıkarken, temsilcimiz Çerkezköyspor ise Muzaffer, Hakan, Gökhan, Cihan, Mesut, Bekir, Oğuz, Mesut, Ersin, Fırat, Emrah kadrosu ile mücadele etti. Maçın ilk dakikalarına etkili başlayan Çerkezköyspor rakip kaleyi abluka altına alırken, istediği pozisyonları bulmakta zorlandı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor 16.dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta rakip savunmaya çarpan top ağlarla buluşunca Çerkezköyspor karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, ev sahibi ekip Sultangazispor ise taraftarının desteği ile beraberlik sayısını aradı. Fırat ve Emrah ile ataklar geliştiren Çerkezköyspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında önemli pozisyonlardan yararlanamadı.
 

SULTANGAZİ BERABERLİĞİ YAKALADI

Karşılaşmada mağlup durumda olan Sultangazispor ataklarını karşılığını aldı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Serkan Afşar yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Beraberlik golünün gelmesi ile birlikte karşılaşmada heyecanda arttı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmadı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ OLAMADI

Müsabakanın ikinci devresine başlandığında ise her iki takımda galibiyet golünü aradı. İkinci devrenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Sultangazispor dakikaların ilerlemesi ile etkinliğini artırdı. Çerkezköyspor ise istediği topları yapamadı. Ayağında uzun süre top tutamayan Çerkezköyspor ileride ise yeteri kadar pozisyon bulamadı.
 

11 PUANDA KALDI

Karşılaşmanın son on beş dakikasına 1-1’lik eşitlik ile girildi. Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmanın son dakikalarında Çerkezköyspor savunmasını abluka altına alan Sultangazispor karşılaşmanın 82.dakikasında Oğuz’un attığı golle 2-1 öne geçti. Gelen golle birlikte ev sahibi ekip oyuncuları büyük sevinç yaşarken, Çerkezköyspor ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile beraberlik için yüklenen Çerkezköyspor arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Sultangazispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Dördüncü deplasman karşılaşmasından da puansız ayrılan Çerkezköyspor 11 puanda kalırken, Sultangazispor ise puanını 18 yaptı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10