Sokaklar göle döndü

Çorlu’da son 6 saatte metrekareye 22 kilogram yağış düşerken, çok sayıda araç yolda kaldı. Belediye hoparlöründen dere yataklarına yakın oturanlara 'evleri boşaltın' anonsları yapıldı.

Çorlu 3.12.2012 01:09:00 0
Sokaklar göle döndü
Çerkezköy Haber - Çorlu’da, önceki gece başlayan ve sabah saatlerinde hızını artıran sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi.
 

ETKİSİNİ DAHA DA ARTTIRDI

Çorlu'da önceki gece başlayan sağanak yağmur, sabah saatlerinde etkisini daha da arttırdı. Yağmurla birlikte çok sayıda rögar kapağı tıkanınca cadde ve sokaklar göle döndü. Lüleburgaz ve Edirne istikametinde, çevre yolunda oluşan yoğun su birikintisi nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Vatandaşlar yağmur sularının işyerine girmemesi için büyük çaba harcadı.
 

EVLERİ BOŞALTIN ANONSU

Çorlu Belediye Başkanlığı, sık sık anons yaparak dere yatağına yakın oturanları uyardı. Nusratiye Mahallesi’nde dere kenarında oturan vatandaşlar için belediye, "Yağmur nedeniyle oluşabilecek sel felaketine karşı dikkatli ve duyarlı olunuz. Aynı zamanda su birikintilerini hissettiğiniz anda evlerinizi boşaltınız" şeklinde uyarı anonsları yaptı. Son 6 saatte metrekareye 22 kilogram yağış düştüğü belirtilirken, yağışlar devam ediyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10