Bakanlık heyeti Tekirdağ’da

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Islah Organize Sanayi Bölgeleri’nin gelişimi hakkında bilgi almak ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Tekirdağ’a geldi.

Tekirdağ 3.12.2012 01:40:00 0
Bakanlık heyeti Tekirdağ’da
FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNULDU
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan’ın önceki gün gerçekleştirdiği ziyarette, Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım ve Sanayi Bölgeleri Genel Müdür Vekili Yaşar Öztürk de hazır bulundu. Heyet, Ramada Otel’de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri Abdullah Aksoy, OSB ve Islah OSB müdürleri tarafından gerçekleştirilen geniş kapsamlı sunum ile Tekirdağ’ın Islah Organize Sanayi faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. 
 

ERGENE’Yİ YERİNDE İNCELEDİLER

Sunumun ardından Ergene Nehri’nin durumunu yerinde görmek ve incelemede bulunmak üzere bölgeye geçen heyet, burada da Vali Ali Yerlikaya ve yetkililerden bilgi aldı. Vali Ali Yerlikaya ve beraberindekilerle birlikte Asyaport Limanı’na geçen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyetine, Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer tarafından liman hakkında bilgi verildi. İncelemelerden sonra ziyaretçiler limandan ayrıldı.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10