Başarı değerlendirmesinde il birincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı organizatörlüğünde Tekirdağ genelinde yapılan Başarı Değerlendirme Sınavı sonucunda, İnci Narin İlköğretim Okulu İl biricisi oldu.

Tekirdağ 4.12.2012 20:22:00 0
Başarı değerlendirmesinde il birincisi oldu
1. VE 2. ÇERKEZKÖY’DEN
Tekirdağ genelinde 20 Kasım Salı günü saat 9.30’da 11 bin 146 öğrenci katılımıyla gerçekleştirilen başarı değerlendirme sınavına Çerkezköy’den 2 bin 866 öğrenci katıldı. Bütün dersleri kapsayan değerlendirme sınavı sonuçlarına göre, sorulmuş olan tüm sorulara, yanlışsız cevap veren İnci Narin İlköğretim Okulu 8/A sınıfı öğrencisi Berat Batın Çelik 500 tam puanla il birincisi oldu. Yine, İnci Narin İlköğretim Okulu 8/C sınıf öğrencisi Aleyna Sezen de, yalnızca iki yanlış cevapla 492 puan alarak il ikincisi oldu. Tekirdağ Valiliği tarafından finansmanı karşılanan başarı değerlendirme sınavları ilk yarıda 2, son dönemde de 2 kez yapılıyor.
 

TEBRİKLER YARININ BÜYÜKLERİ

Berat Batın Çelik ve Aleyna Sezen başarıları dolayısı ile Okul Müdürü Nihat Üçtepe tarafından birer çeyrek altınla ödüllendirilecek. Konu ile alakalı bilgiler veren Okul Müdürü Nihat Üçtepe  “Çocuklarımızın Tekirdağ İli genelinde yapılmış olan bilgi değerlendirme sınavı sonucunda, okulumuza birincilik ve ikincilik onurunu yaşatmalarından dolayı, son derece mutluyum. Bu mutluluğumu öğrencilerimizle paylaşmak adına kendilerine birer çeyrek altın hediye edeceğiz. Tabi bu başarı çocuklarımızın bir eseri olduğu kadar, öğretmenlerimizin de aynı oranda başarılı eğitimleri sonucunda gerçekleşmiştir. Bu nedenle ben, hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi bir kez daha kutlayarak bu başarılarının devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10