Tekirdağ ikinci kez İzmir Fuarı’nda

Tekirdağ ikinci kez İzmir Fuarı’na katılıyor. Ülkemizin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı; Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TURSAB, Uluslar arası Fuar Organiz

Tekirdağ 5.12.2012 20:29:00 0
Tekirdağ ikinci kez İzmir Fuarı’nda
BUGÜN BAŞLAYACAK
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuar ve konferansına yaklaşık 35 ülkeden 650 katılımcı ve yaklaşık olarak 25 bin turizm profesyonelinin ziyareti bekleniyor.       Uluslar arası Travel Turkey İzmir turizm fuarı; ülkemizin ve değişik ülkeler ile bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere sunmayı hedefliyor.
 

TEKİRDAĞ TANITILACAK

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonunda; İl Özel İdaresi, Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası, Tekirdağ Ticaret Borsası’nın destekleri ile Tekirdağ fuarda tanıtılacak. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Tekirdağ’da faaliyet gösteren Turizm İşletme Belgeli tesis ve acentalara çağrı yapılarak fuara katılmalarının istendiğini belirten yetkililer, “Fuarda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşür, tanıtım cd’leri ve İlimizin Turizm Haritası fuar ziyaretçilerine dağıtılacak.Geleneksel El Sanatımız olan Karacaklavuz dokumaları , standa dokuma tezgahı kurularak uygulamalı olarak tanıtımı yapılacaktır. Bağcılık İl Müdürlüğünün hazırlamış olduğu üzüm suları ve Şar Pastahanelerinin ikramı bademli kurabiye ve peynir helvası yerel tat olarak ikram edilecek” dedi.
 

Haber Merkezi    

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10