Tekirdağspor, 3 puana kilitlendi

Tekirdağspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı İzmit temsilcisi Çenesuyu Plajyoluspor maçı hazırlıklarına devam etti.

6.12.2012 21:05:00 0
Tekirdağspor, 3 puana kilitlendi

 Tekirdağ 13 Kasım Stadyumu'nda öğleden sonra gerçekleşen çalışmaya, önceki gün Şafak'la çarpışarak dizinden sakatlanan Bülent ve çapraz bağları kopan Servet dışında tüm futbolcular katıldı.

 

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Genel Koordinatör Mehmet Ali Çınar ve Antrenör Ali Postacı nezaretinde gerçekleşen çalışma, 25 dakikalık koordinasyona dayalı engellerle ısınma hareketleriyle başlarken 20 dakikalık iki grup halinde 8'e 3 oyunla devam etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren idmanın ana bölümünde sarı siyahlı ekip, taktiksel anlamda pas ve hücumda çoğalma çalışması yaparken, antrenmanın devamında dönüşümlü olarak 2 gruba ayrılan futbolcu bir grubu 6'ya 6 adam markajı çalışırken diğer grupta koşu yaptı. Çalışma stretching hareketleriyle sona erdi. Kaleciler, Kaleci Antrenörü Refah Kayalarlı öncülüğünde takımdan ayrı olarak çalıştı.
Dünkü idmanda dizinden sakatlanan Bülent'in Özel Yaşam Hastanesi'nde MR'ı çekildi.
Tecrübeli golcünün hafta sonundaki maçta oynayıp oynayamayacağı doktor raporundan sonra kesinleşecek.
 

500 TL CEZA ALDI

Öte yandan Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda sekizinci hafta Çerkezköyspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu Tekirdağspor’a 500 TL para cezası verdi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10