‘Hakemler maçı katletti’

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Akif Beşer çok konuşulan Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşması ile ilgili değerlendirmesinde hakemlere ateş püskürdü ve 8 Kasım Stadı’nı dolduran binle

6.12.2012 21:05:00 0
‘Hakemler maçı katletti’

 Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Akif Beşer geçtiğimiz hafta oynanan Edirne GK karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

HERŞEY TERSİNE DÖNDÜ

Beşer hakem üçlüsünün maçtaki yönetimine tepki göstererek; ‘Maç başlamadan önce her şey çok güzeldi. Ne olduysa maç başlayınca her şey tersine döndü. Bir haftadır hazırlanan takımımız katledilmeye başlandı. Enteresan bir hakem triosu vardı maçta. Hem maçı gerdi hem de tüm stadtaki seyircileri gerdi. Ama Lüleburgazspor’un bu onurlu futbolcuları yılmadılar 70 dakika on kişi oynadılar ve hepsi akıttıkları terlerin helal olduğunu ve yüce Allah’ın çalışanın yanında olduğunu gösterdiler. Hepsinin tek tek alınlarından öpüyorum. Yürekten ayakta alkışlıyorum. Tüm seyircilerimizin yaptığı gibi. Tabi bu gücü onlara yürekli ve asil Lüleburgaz taraftarının verdiğini unutmamak gerek.’ dedi.
 

“BİR PUAN İÇİN MÜTLUYUZ”

Beşer mali açıdan zor günler geçiren Lüleburgazspor’un taraftarlarına da seslenerek; ‘Bu hafta oynadığımız Edirne Gençlik Spor maçında her iki takım da maça çok iyi hazırlanmıştı.Bizler yönetim olarak gerekli tüm hazırlıkları yaptık. Bizim büyük ve asil taraftarlarımız da yine büyüklüğünü gösterip tüm stadı doldurdular. Maça girerken de Lüleburgazspor Kulübü’ne yaptıkları bağış makbuzlarını almak işçin yarıştılar. Buradan bu asil ve cefakar davranış için tüm taraftarlarımıza ben ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Lüleburgaz taraftarı şunu bir daha gösterdi ki zor imkanlarda kurduğumuz ve devam ettirdiğimiz kulübün doğru yönetildiğini görünce futbolcularımızın gücünü sonuna kadar harcayıp mücadele ettiğine şahit olunca onlar da büyük bir coşkuyla takımlarını destekledi. Hangi seyirci bu kadar takımına inanır maçın 70 dakikası 10 kişi oynayan bir takım ve taraftarımızın hiç biri stadı terk etmedi. İşte inanmak bu. Bizler bunu özlemiştik. Nihayet taraftar, yönetim, futbolcu birlikteliğimizi sağladık. Hep beraber ben ve yönetim kurulum bunun mutluluğu içindeyiz. Artık futbol takımımıza inanan bir taraftar grubumuz var. Hepsine teşekkür ederiz. Bu maçta bize emeği geçen herkese teşekkürler.’ şeklinde konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10