1.Amatör Lig B Grubunda ilk devrenin ‘en’leri

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu ilk devresi oynanan dokuzuncu hafta karşılaşmalarının ardından tamamlandı. 155 golün atıldığı ilk devrede hafta başına 17,2 gol ortalaması ile oynandı. Temsilcilerimiz

6.12.2012 21:06:00 0
1.Amatör Lig B Grubunda ilk devrenin ‘en’leri

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda ligin ilk devresini Sultanköy Belediyespor önde tamamladı.

 

İLK DEVRE SONA ERDİ

Trexta Fevzipaşaspor, Kapaklıspor, Büyükyoncalıspor, Kızılpınar Belediyespor, Ahımehmet Gençlikspor, Vakıflar Güvenspor, Sultanköy Belediyespor, Saray Belediyespor, Yıldız Gençlikspor’un mücadele verdiği 1.Amatör Küme B Grubu’nda hem zirve hem de kıyasıya bir kümede kalma mücadelesi yaşanıyor. Oynanan 9 haftalık ilk devre maratonunun ardından ilk devreyi Sultanköy Belediyespor 19 puanla ilk sırada tamamladı. Temsilcilerimizden Kızılpınar Belediyespor 17 puanla ikinci, bir maçı eksik Saray Belediyespor ise 16 puanla üçüncü sırada tamamladı. Ligde son haftaların formda ekibi olan Ahımehmet Gençlikspor 15 puanla dördüncü sırada yer alırken, Kapaklıspor ise 13 puanla beşinci sırada yer aldı.
 

ALT SIRALAR KAYNIYOR

Alt sıralardan kurtulmayı başaran Vakıflar Güvenspor ise 13 puanla altıncı sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Son haftalarda aldığı farklı mağlubiyetlerle ligin dibine takılan Trexta Fevzipaşaspor 6 puanla yedinci sırada yer alırken, bir maçı eksik olan Büyükyoncalıspor ile Yıldız Gençlikspor puansız son iki sırada yer alıyorlar.
 

EN ÇOK GALİBİYET SULTANKÖY BELEDİYESPOR ELDE ETTİ

Lig’in ilk devresinde lider Sultanköy Belediyespor altı galibiyet ile en çok galip gelen ekip olurken, oynanan yedi karşılaşmada Yıldız Gençlikspor ile Büyükyoncalıspor hiç galibiyet alamadı. Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Kızılpınar Belediyespor beş galibiyet, Kapaklıspor 4 galibiyet alırken, Trexta Fevzipaşaspor ise ancak iki galibiyet alabildi.
 

DÖRT TAKIMIN BERABERLİĞİ YOK

Oynanan 9 haftalık ilk devrede Kızılpınar Belediyespor iki beraberlik ile en çok berabere kalan takım olurken. Sultanköy Belediyespor, Saray Belediyespor, Kapaklıspor ve Vakıflar Güvenspor’un birer beraberliği bulunuyor.
 

EN GOLCÜ EKİP SULTANKÖY OLDU

İlk devrenin en çok gol atan takımı ise Sultanköy Belediyespor oldu. Rakip filelere 43 gol atan Sultanköy Belediyespor’u 24 golle Kızılpınar Belediyespor takip etti. Kızılpınar Belediyespor’u 20 golle Ahımehmet Gençlikspor, 19 golle Saray Belediyespor, 16 golle Vakıflar Güvenspor takip etti. Temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor sekiz haftada 11 gol kaydederken, ligin en az gol atan ekipleri ise 5 golle Büyükyoncalıspor ve 4 golle Yıldız Gençlikspor oldu.
 

TREXTA FEVZİPAŞA 33 GOL YEDİ

Ligde en az gol yiyen ekip 7 golle Sultanköy Belediyespor olurken, Kapaklıspor ise 7 maçta kalesinde 9 gol gördü. Kızılpınar Belediyespor ve Saray Belediyespor 10,Ahımehmet Gençlikspor 11, Vakıflar Güvenspor ise 17 gol kalesinde gördü. Ligin en çok gol yiyen ekibi ise 33 golle temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor oldu. Trexta Fevzipaşaspor’u 30 golle Büyükyoncalıspor ve 28 golle Yıldız Gençlikspor takip etti.
 

155 GOL ATILDI

155 golün atıldığı ligde dokuzuncu hafta Büyükyoncalıspor-Yıldız Gençlikspor, Kapaklıspor ile Saray Belediyespor karşılaşmaları saha zeminin bozuk olması nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.
Oynanan dokuz haftalık periyotta en farklı skoru ise kendi evinde Büyükyoncalıspor’u 14-2 mağlup eden Sultanköy Belediyespor ile Trexta Fevzipaşaspor’u 10-0 mağlup eden Ahımehmet Gençlikspor elde etti. Ligde deplasmanda en farklı kazanan ekibi de yine Sultanköy Belediyespor oldu. Yıldız Gençlikspor’a deplasmanda konuk olan Sultanköy Belediyespor rakibini 7-0’lık skor ile mağlup etmişti. 27 golün atıldığı ilk hafta en çok gol atılan hafta olurken, ligin beşinci haftasında ise 20 gol atıldı. Ligde en az golün atıldığı hafta ise altıncı hafta(10), üçüncü ve dördüncü hafta(12) oldu.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10