Veliköyspor’da tek hedef galibiyet

Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Veliköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında beşinci sırada bulunan Muratlı Belediyespor deplasmanında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik DirektörÃ

7.12.2012 19:43:00 0
Veliköyspor’da tek hedef galibiyet

 Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin dördüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

VELİKÖYSPOR MURATLI BELEDİYESPOR’A KONUK OLACAK

Veliköyspor ligin 4.haftasında deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Lige Çorluspor galibiyeti ile başlayan Veliköyspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Şarköyspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Çorlu Sanayispor ile karşılaşacaktı. Ancak yoğun yağış nedeniyle Veliköy Sahası’nın zeminin kötü olması nedeniyle karşılaşma ilerleyen haftalara ertelenmişti. Veliköyspor şimdiye kadar aldığı bir galibiyet ve bir yenilgi ile ligde yedinci sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise ligde oynadığı üç karşılaşmada bir galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile beş puanla beşinci sırada bulunuyor.
 

''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

Veliköyspor teknik direktörü Ahmet Sarı, Muratlı Belediyespor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Ligde galibiyet serilerine başlamak istediklerini ifade eden Sarı” Ligin ilk karşılaşmasında Çorluspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak taraftarımız karşısında üç puan almıştı. Bir sonraki hafta ise Şarköyspor deplasmanında tutuk bir futbolun karşılığında karşılaşmadan farklı mağlup ayrılmıştı. Muratlı Belediyespor karşılaşması da zor bir karşılaşma olacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp, zirve yarışını sürdürmemiz gerekiyor. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok'' dedi.
 

YARIN OYNANACAK

Muratlı Belediyespor ile Veliköyspor arasında yarın saat 16.00’da 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı ise Levent Vartemel, Sertay Yayla, İsmail Tulumbacı ve İbrahim Ertan hakem üçlüsü yönetecek.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10