Kapaklıspor Trexta Fevzipaşaspor ile Tekirdağ’da oynayacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda üst sıraları hedefleyen Kapaklıspor ligin onuncu hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trexta Fevzipaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner KÄ

7.12.2012 19:44:00 0
Kapaklıspor Trexta Fevzipaşaspor ile  Tekirdağ’da oynayacak

 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Kapaklıspor ile Trexta Fevzipaşaspor hafta sonunda karşı karşıya gelecek.

 

13 PUANDA BULUNUYOR

Lig’de son haftalarda oynadığı karşılaşmalardan istediği sonuçları alan Kapaklıspor ligde kötü günler geçiren Trexta Fevzipaşaspor ile ikinci devrenin ilk haftasında karşı karşıya gelecek.
Şimdiye kadar oynadığı 7 lig karşılaşmasından 4 galibiyet 1 beraberlik ile iki mağlubiyet çıkartan Kapaklıspor 13 puanla bir maçı eksik beşinci sırada bulunuyor. Karşılaşma öncesi açıklama yapan Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural “ Ligde üst sıralara yükselme adına önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Trexta Fevzipaşaspor dört haftadır kaybediyor. Ancak onlar karşısında işi ciddiyete alıp karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla birlikte maça hazırlandık” dedi.
 

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

Lig’de dört haftadır mağlubiyet alan Trexta Fevzipaşaspor ise Kapaklıspor’u mağlup ederek üzerindeki karabulutları atmak istiyor. Bir önceki hafta Ahımetmet Gençlikspor karşısında oynanan kötü futbol karşısında istediği sonucu alamayan Trexta Fevzipaşaspor rakibine 10-0 mağlup olmuştu. Trexta Fevzipaşaspor ligde oynadığı 8 karşılaşmada 2 galibiyet ve altı yenilgi alarak 6 puanla yedinci sırada bulunuyor.
 

“TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ”

Son haftalarda puan kayıpları ile taraftarını üzdüklerini ifade eden Trexta Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Orhan Demir “ Ligde yaşadığımız puan kayıpları ile alt sıralara kadar geriledik. Ligin ikinci devresine Kapaklıspor karşılaşması ile başlayacağız. Bu karşılaşmadan puan yada puanlarla ayrılarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.
 

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Her iki kip arasında ligin ilk devresinde Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelmiş, Kapaklıspor rakibini her iki devrede de kaydettiği gollerle 4-0 mağlup etmişti. Kapaklıspor ile Trexta Fevzipaşaspor arasında Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 18.00’de başlayacak.
 

SARAY VAKIFLAR’A KONUK OLACAK

Temsilcilerimizin karşılaşması dışında ligde 10.hafta iki karşılaşma oynanacak. Haftaya bir maçı eksik 16 puanla üçüncü sırada giren Saray Belediyespor deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak. Bir önceki hafta Sultanköy Belediyespor’u mağlup ederek üst sıralar için ümitlenen Vakıflar Güvenspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak isterken, Saray Belediyespor ise rakibini mağlup ederek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Grubun diğer karşılaşmasında ise ligin puansız ekiplerinden Büyükyoncalıspor evinde lider Sultanköy Belediyespor’u konuk edecek. Yarın Büyükyoncalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10