Çerkezköyspor üç puana odaklandı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor yarın oynayacağı Babaeskispor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta Sultangazispor

7.12.2012 19:44:00 0
Çerkezköyspor üç puana odaklandı

 Bölgesel Amatör Lig’de inişli çıkışlı bir performans sürdüren temsilcimiz Çerkezköyspor 10.hafta karşılaşmasında evinde Babaeskispor’u konuk edecek.

 

ÇERKEZKÖYSPOR SEKİZİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor Babaeskispor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimiz Çerkezköyspor’da sakatlıkları süren Turgay, Serkan, Bekir, Emrah karşılaşmada oynayamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Okan Çebi’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. 11 puanla sekizinci sırada yer alan Çerkezköyspor üç galibiyet ve iki beraberlik ve dört mağlubiyeti bulunuyor.
 

 ÜÇ PUANLA KAPATMIŞTI

Lige iyi başlayamamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanan konuk ekip Babaeskispor ise oynadığı dokuz karşılaşmada üç galibiyet iki beraberlik ve dört mağlubiyet ile 11 puanda bulunuyor. Bir önceki hafta kendi evinde Kırklareli Sanayispor’u konuk eden Babaeskispor rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan da 4-0lık skor ile galip ayrılmıştı.
 

“MAĞLUBİYETİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ” 

Ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Ligde üst sıraları hedefliyorsak bu karşılaşmayı kazanmamız lazım. Bizim yer aldığımız grup gerçekten çok karışık. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Kırklareli Temsilcisi Babaeskispor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılarak taraftarımıza Sultangazispor yenilgisini unutturmak istiyoruz. Pazar günü bütün taraftarlarımızı karşılaşmaya davet ediyorum” diye konuştu.
 

KARŞILAŞMA YARIN

Çerkezköyspor ile Babaeskispor yarın saat 13.30’da Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek.
 

LİDER EVİNDE

Bir önceki hafta deplasmanda Lüleburgazspor ile berabere kalan Edirnespor Gençlik Kulübü ise hafta sonunda evinde Bağcılarspor ile karşı karşıya gelecek. Zirvedeki yerini sağlama alan Edirne ekibi karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak rakipleri ile arasındaki puan farkı korumaya çalışacak. Bağcılarspor ise deplasmanda yaşadığı puan kayıplarını en aza indirmek ve yaptığı yükselişi devam ettirmek istiyor. Edirne 25 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

Ligde 14 puanla beşinci sırada bulunan Tekirdağspor ise deplasmanda geçtiğimiz hafta ilk kez galibiyet ile tanışan İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’a konuk olacak. Her iki takım açısından büyük öneme sahip karşılaşma Kocaeli Avni Kalkavan Stadyumunda saat 13.30’da oynanacak. Çerkezköyspor galibiyeti ile ikinci sıradaki yerini sağlama alan Sultangazispor bu hafta sonu İncirlispor’a konuk olacak. Müthiş bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de Bakırköy Sahası’nda oynanacak.
 

3 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Hafta'ya üçüncü sırada giren Sultanbeyli Belediyespor ise evinde Suadiye Belediyespor’u konuk edecek. İstanbul 75.Yıl Stadyumunda Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde ilk haftalar istediği sonuçları alamayan ve son haftalarda aldığı puanlarla kendine gelen Lüleburgazspor ise Pazar günü evinde Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma ise 8 Kasım Sahası’nda saat 13.30’da başlayacak. Ligin dibinde yer alan Kırklareli Sanayispor ise 10 hafta karşılaşmasında 15 puanla dördüncü sırada bulunan Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Kırklareli Atatürk Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 13.30’da başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

 

Kırklareli Sanayi-Tuzlaspor

 

Çerkezköyspor-Babaeskispor

 

Çenesuyu Plajyoluspor-Tekirdağspor

 

Edirnespor Gençlik-Bağcılarspor

 

Lüleburgazspor-Hereke Yıldızspor

 

İncirlispor-Sultangazispor

 

Sultanbeyli Bld-Suadiye Bld.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10