Yatırımcılık serüvenini anlattı

Namık Kemal Üniversitesi-KOSGEB işbirliği ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan işadamı ve Yazar Baybars Altuntaş, öğrencilere girişimcilik serüvenini anlattı.

Bölgede Gündem 7.12.2012 19:48:00 0
Yatırımcılık serüvenini anlattı
ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ
 “Sıfırdan Nasıl Patron Olunur” konulu konferans KOSGEB Şube Müdürü Özay Cebeci açılış konuşmasında girişimcileri desteklemek gerektiğine vurgu yaparak girişimcilik programları hakkında yaptığı bilgilendirme ile başladı. Konferansta konuşan NKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Burhan Arslan da üniversite olarak kısa zamanda büyük adımlar attıklarını ifade ederek, en büyük zenginliklerinin öğrenciler olduğunu vurguladı. Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşabilmesi için en önemli üç faktör olduğunu ifade eden Arslan “Bu faktörler eğitim, müteşebbis ve finansman. Biz Üniversite olarak eğitim süreciyle ilgileniyoruz. Seçmeli ders ve programlar olarak öğrencilerimizi hazır hale getirip iş dünyasına donanımlı müteşebbisler olarak sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 

YATIRIMCILIK SERÜVENİ

Konferansta konuşan yazar ve iş adamı Baybars Altuntaş da öğrencilik yıllarında başlayan yatırımcılık serüvenini anlattı. İnsanlar arasında çok fark olmadığını ifade eden Altuntaş, “Ancak bakış açılarındaki farklar onları hedeflerine ulaştırıp başarılı yerlere getirebiliyor; ya da aksi gerçekleşiyor” diyerek girişimcilik konusunda yapılması gerekenler ile yapılmaması gerekenleri aktararak reklamın önemine vurgu yaptı.
 

İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ

Konferansa, NKÜ Rektör V. Prof. Dr. Burhan Arslan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara, Yabanci Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rasim Yılmaz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Erbay, KOSGEB Tekirdağ Şube Müdürü Özay Cebeci, Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Konferansın bitiminde Altuntaş, öğrenciler için kitaplarını imzaladı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10