Çerkezköy’ün gençlerinden gururlandıran başarı

Yoluna şampiyonluk parolası ile başlayan ve Tekirdağ U-15 Ligi C Grubu’nu yenilgisiz lider kapatarak Playoff grubuna yükselen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bu grupta oynadığı beş karşılaşmada dört

9.12.2012 18:37:00 0
Çerkezköy’ün gençlerinden gururlandıran başarı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 5 haftalık lig maratonunu 12 puanla ikinci sırada tamamladı.

 

C GRUBU’NDA MÜCADELE ETTİ

Sezona Tekirdağ U-15 Ligi C Grubu’nda başlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı grupta Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı, Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı, Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı, Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı, Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile mücadele etti.
 

İLK MAÇI FARKLI KAZANDI

İlk karşılaşmasında evinde Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nı konuk eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Cengiz’in ayağından bulduğu golle öne geçen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı daha sonra Kubilay’ın golü ile farkı ikiye çıkardı. İlk devre tamamlanmadan farkı açmayı hedefleyen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Kubilay ile bir gol daha bularak ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Cengiz, Kubilay ve Mehmet üçlüsü ile dört gol bularak karşılaşmadan 7-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı.
 

SONRADAN AÇILDI

Ligde ikinci karşılaşmasında ise Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk olan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında öne geçmesine rağmen ilerleyen dakikalarda rakibinin iki golüne engel olamamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ilk olarak beraberliği ardından da galibiyet golünü bulmasını bilen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibini 3-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmişti.
 

PUANINI 9 YAPTI

Üçüncü karşılaşmasında Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nı evinde konuk eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Her iki devrede de etkili bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibini 8-1’lik skor ile mağlup ederek puanını 9 yapmıştı.
 

KIZILPINAR’A 7 GOL ATTI

Ligde dördüncü haftaya lider giren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. Galibiyet halinde playoff grubuna gitmeyi garantileyecek olan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı maçı sıkı tuttu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı her iki devrede de goller buldu. Karşılaşmadan 7-0 ayrılan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 12 puana yükseldi.
 

İLK DEVREYİ LİDER TAMAMLADI

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilk devrenin son karşılaşmasında ise evinde Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresini Kubilay’ın ayağından bulduğu golle önde tamamlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de Mehmet ve Cengiz ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0’lık skor ile galip ayrılmıştı.
 

VELİMEŞE’Yİ İKİ GOLLE YIKTI

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında ise deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. İlk devresini ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bulduğu iki golle karşılaşmadan da 2-1’lik skor ile galip ayrılmıştı.
 

BÜTÜN RAKİPLERİNİ MAĞLUP ETTİ

Ligde puan kaybı yaşamayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bir sonraki hafta ise evinde Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti. Ligin ilk devresinde zorlandığı rakibi karşısında maça ilk dakikalardan itibaren asılan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmayı 4-0 kazandı. Ligin sekizinci hafta karşılaşmasında Saray’da Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk olan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalesinde iki gol görmesine rağmen rakip filelere 4 gol kaydetti. Şampiyonluğunu ilan eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı dokuzuncu hafta karşılaşmasında ise ligden çekilen Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nı 3-0 hükmen mağlup etti. Bütün rakiplerini teker teker geçen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı son hafta ise Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı’nı 5-2’lik skor ile mağlup etmesini bilmişti.
 

PLAYOFF’A YÜKSELDİ

Ligde oynadığı 10 karşılaşmayı kazanarak ligi 30 puanla ilk sırada tamamlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Playoff grubuna yükselirken, bu grupta ise Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı, Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı, Çorluspor U-15 Futbol Takımı, Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı, Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ile ilk iki mücadelesi verdi.
 

AKÇEŞMESPOR’U MAĞLUP ETTİ

İlk hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz Hacı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmişti. İlk devresi temsilcimizin tek gollü üstünlüğü ile sona ererken, ikinci devre Kubilay ve Anıl ile goller bulan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilk haftayı 3-0’lık galibiyet ile kapatmıştı.
 

ÇORLU ASLANSPOR’A MAĞLUP OLDU

Ligin ilk haftasını galibiyet ile tamamlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci hafta karşılaşmasında ise Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ile galibiyet mücadelesi verdi. İlk iki için büyük öneme sahip olan karşılaşmada rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda rakibinin gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan 1-0 mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 

TEKİRDAĞSPOR’U TEK GOLLE GEÇTİ

Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı yenilgisi ile ligdeki ilk mağlubiyetini alan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikincilik için çekiştiği Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinden gol çıkmamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor Mehmet’in penaltısı ile karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildi.
 

4-0’LIK NET GALİBİYET 

Türkiye Şampiyonasını hedefleyen Çerkezköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında ise Çorluspor U-15 Futbol Takımı ile üç puan mücadelesi verdi. Maça istekli başlayan ve rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bulduğu golle moral buldu. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında ilk devreyi iki farklı üstünlükle tamamlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devrede de iki gol daha bularak karşılaşmadan 4-0’lık üstünlük ile ayrıldı.
 

İKİ TAKIM MÜCADELE EDECEK

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı son hafta karşılaşmasında ise Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nın karşılaşmaya çıkmaması üzerine rakibini 3-0 hükmen yendi. Bu galibiyet ile puanını 12 yapan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı sezonu ikinci sırada tamamlayarak Tekirdağ’ı temsilen Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı ile birlikte Türkiye Şampiyonasına yükseldi.
 

4 GALİBİYET ALDI

Playoff Grubu’nda çıktığı beş karşılaşmanın dördünden galibiyet ile ayrılan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bir karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı attığı 11 gole karşılık ise kalesinde sadece bir gol gördü.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10